Satılık Satıldı Galaxy S4 5" 2013 Yeni Kasa Orj Ile Birebir 16gb Kart+batarya Hediye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
Satıldı Galaxy S4 5" 2013 Yeni Kasa Orj Ile Birebir 16gb Kart+batarya Hediye
GALAXY S4 5" 2013 YENİ KASA ORJİNALİ İLE BİREBİR
16GB C6 HAFIZA HEDİYE + 2600maH BATARYA Hediye

BU KALİTEDE + AKSESUARLARI İLE BERABER BULAMAYACAĞINIZ BİR ÜRÜN
AÇILIŞ LOGOSU + KASA LOGOLARI HERŞEYİ ORJİNALİ GİBİDİR
Kutu İçinde Gelen Hediyeler : Koruyucu Kapak + Ekran Koruyucu Film + Kalem + Kart Okuyucu

!!! DİKKAT !!! PİYASADA S4 ü ORJİNAL DİYE 150-200 TL ARASINA SATAN ÖZELLİKLERİ 4/1 BİLE OLMAYAN ÜRÜNLERLE BU ÜRÜNÜMÜZÜ KARIŞTIRMAYINIZ.!!!!

ÜRÜN MERSİN ŞEHRİNDEDİR, TARSUS - ERDEMLİ - SİLİFKE - ADANA - HATAY GİBİ BÖLGELERDEN
ÜRÜNÜ GÖRMEK İSTEYENLER, GELİP MERSİNDE İNCELEYEBİLİRLER.

EDIT : elimizdeki cihazın Kopya ile Orjinal arasında yapılan inceleme ve karşılaştırmanın videosunu ekliyorum. Elimde kaliteli bir kayıt cihaz olmadığı için bu incelemeyi yapamıyorum. Linkteki incelemeler
elimizdeki telefonlarımızı temsil etmektedir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

BU Özellikler ve Kalite, Detaylı İnceleme Bu linkte

Öne Çıkan Özellikler :
- Smart Ekran (Akıllı)
- Air Kontrol
- Göz Takip

Unlock Phones : Yes
Recording Definition : 720P
Display Color : Color
Thickness : Ultra Slim(<9mm)
Design : Bar
CPU : Quad Core 1,6 Ghz
Cellular : GSM/WCDMA
Display Resolution : 1280x720
Touch Screen Type : Capacitive Screen
Screen LCD Type : IPS
Display Size : 5.0"
SIM Card Quantity : Single SIM Card
Release Date : 2013
RAM : 1G
is_customized : Yes
Band Mode : 1SIM/Multi-Bands
CPU Manufacturer : MTK
Camera : 12MP
Talk Time : 5~6 hours
ROM : 4G
Color : White
Operation System : Android 4 2 2
Feature : GPS Navigation,Email,FM Radio,MP3 Playback,Touchscreen,QWERTY Keyboard,Bluetooth,Wi-Fi,Memory Card Slots,Video Player,Gravity Response,Front Camera,Message,HD Video Player,GPRS
Battery Type : Detachable
Item Condition : New
Camera Type : Front & Back Camera
Battery Capacity(mAh) : 2600 mAh
Language : English,Russian,German,French,Spanish,Polish,Portuguese,Italian,Turkish,Norwegian,Hebrew
Size : 136.6x 69.8x7.9 mm
Model Number : S4
Brand Name : HDC
Color : White/black
screen : smart screen
touch : air gesture
Factory : make in Galaxy tech
Cellular : GSM, WCDMA

TELEFON FİYATI 600 TL den 550 TL ye indirim yapıldı.
Ayırca ürünle alabileceğiniz çok uygun kampanyalı
Batarya 2600ma (Fiyat Sorunuz)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: _YldZEneS_

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Gereksiz tartışmalara girmeyelim, ilan kurallarını gözden geçirin ve ona göre konu düzenleyip konuya yorumda bulunun.
Sağlam yada sağlam değil bu alıcı ile satıcı arasındadır, gerekli bilgileri sunduktan sonra sorun yoktur, konuyu kirletmeyelim tekrarı halinde uyarı verilecektir.
İlana aykırı bir durum varsa şikayet edin konuya gerekli müdahaleyi yapalım.
İlan kurallarına uygun olarak tekrar düzenleyiniz.

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
GüncelgüncelFiyatı Düşürdük Ayrıca Kendi resimlerini ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: tek_yildiz06 ve Reşwan
tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
şimdi olmuş işte kardeş :)

tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
valaha ankara dayım orda olsam incelemek isterdim :)

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
GüncelGüncelGüncelBuyrun arkadaşlar ANTUTU KRAL PUAN, Kararlı ve Güçlü sistemi ile dilediğiniz oyunu
kasmadan keyifle oynayabilirsiniz.

GüncelGünceGüncel
Ayrıca Telefonumuza 2600 maH Yedek Bataryada YILBAŞINA Özel Hediye olarak Eklenmiştir.Evet Arkadaşlar Son Telefon kaldı elimde
4 tane Mersin de satıldı.
Almak isteyenler, niyeti olanlar, son kararlarını alsınlar
yılbaşına cirlop gibi S4 ile girmenin keyfini kaçırmayın...Güncel

• Beğen
Tepkiler: tek_yildiz06
tek_yildiz06

tek_yildiz06

Üye
senin cihazın aynısı dün elime aldım orjinalı arasında ufak tefek eksikler haric güzel cihaz garantisiz 420 tl ..
:dry:

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
senin cihazın aynısı dün elime aldım orjinalı arasında ufak tefek eksikler haric güzel cihaz garantisiz 420 tl ..
:dry:
Piyasada bunun 1000 e yakın modeli var usta, yanlış anlama olmasın, Android de ve Antutu da şişirme ve yazılımla değerleri değiştirme mevzuatları var.
Antutu haricinde, Mobile uncle tools + Vellamo + quadrant gibi benchmark ile test edip donanım değerlerini incelemek gerekiyor.
Açıkçası satın aldığımız korea firmaları, ciddi bir donanım hakkında satıcıyı soru bombardımanına tutuyoruz. Gerçek değerler yoksa zaten 3-5 soruda değerlerin ne olduğunu açıklıyor.
Eğer 2.ci else tmm o fiyatlara bulunabilir. Gerçek 1gb + 4gb rom ve diğer özellikler.
Ama Sıfır ürün 500-600 arasındadır. yanında gelen aksesuarlara göre fiyat değişebilir.
İlgin için yinede teşekkürler. Ve iddia ediyorum cihazımı inceleyip uygulama veya oyun ile test etsen
aradaki farkı mutlaka hissedeceksindir...
Ek olarak da elimdeki Telde, Orjinali arasında sadece biraz donanım farkı var o kadar.
Elimdeki Telf. satılmak üzere bir kaç arkadaş soruyor. Yeni gelecek olanlarda,
Asphalt 8 ve benzer oyunların video çekimlerini sizlerle paylaşıcam.Güncel

anilari35

anilari35

Üye
Hocam Replika cihazların Sar değerleri çok yüksek olduğundan kanser olma yüzdeniz artıyormuş(normale göre 3-4 kat radyasyon yiyorsunuz) doğrumudur?
Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunlar

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Replika cihazların Sar değerleri çok yüksek olduğundan kanser olma yüzdeniz artıyormuş(normale göre 3-4 kat radyasyon yiyorsunuz) doğrumudur?
Alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunlar
Aslında bunu araştırmadık. SAR değeri fazla mı normal mi onu bilemiyoruz. Satıcıya sorsakda sağlıklı bir cevap alabileceğimizi sanmıyorum.
Yalnız şöyle bir konu var. SAR değeri yüksek olsa bu satıcılar kendi ülkelerinde bu ürünleri satabileceklerini pek ithimal vermiyorum.
SAR konusunda Türkiyede bir ölçüm ve test yapan bir birim varsa, ürünleri test e alıp sonuçları almamız gerekir.Güncel

Silinen Üye 230510

Kapalı Hesap
laptop ile takas düşünürmüsün kardeş ?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
laptop ile takas düşünürmüsün kardeş ?
Malesef kardeş, ama ilgin için tşk ler.
Elimde son cihazımız kaldı. Açıkçası Mersin e bu son cihazı vermek istemiyorum.
Farklı bir şehire verip olumlu yorum almak istiyorum. İlgilenenler lütfen ulaşsın.
Dileyene telefonu webcam den gösterebiliriz. Hayırlı alış verişler.Son Telefonumuz İSTANBUL da bir arkadaşımıza satılmıştır.
yeni modeller gelicektir. ön sipariş alınır. ilgilenen arkadaşlar bana yazabilir.

STAR ULEFONE P6 U600 -
ZOPO ZP990 -
Iocean X7 Elite -

anilari35

anilari35

Üye
fiyatları ne kadar

anilari35

anilari35

Üye
bunlarda replika ?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
bunlarda replika ?
Replika aslında denemez,
çünkü bu markalar Chin de profesyonel Marka olarak satılmakta,
yani burda nasıl, Sony, Lg, nokia vs markalar revaçta ise onlarında markaları bunlar
mesela Zopo, Iocean, Star, Umi, Zte, Xiamo ve bir çok daha kendini kanıtlamış marka
daimi bir satış içerisinde
donanım olarak zaten incelediğinizde 2 GB ram + 32 Gb rom
S4 e göre donanımsal olarak 2-3 katından fazla ama fiyat cüzzi bir miktarda fark gösteriyor.
Mevzuat ise bilenen Marka ile Bilinmeyen marka olarak piyasada yer almakta
Zaten video incelemelerini de sizlerle paylaştım. Kalite ve donanım sistemini görme şansınız mevcut.
Amacımız piyasada Marka adı altında soygunculuk yaptıkları açık ortadadır.
Zaten bilinen markalarda tüm donanımlarını CHine yaptırmakta, sadece yazılımlarını cihaza göre eksiksiz ayarlamaları + teknik servis hizmeti vermeleri...
Bizim sattıklarımızda Garantili ürünler ama garantileri kendi ülkelerinde geçmekte...
Uzun lafın kısası Malzeme Kalitesi ve Yüksek Performanslı Uygun Fiyata Telefon almayı ve satmayı tercih ederim. Benim ve Türk insanlarının sırtından, cebini dolduran yabancı markalara karşı kendimce bir adım attığımı düşünüyorum.

anilari35

anilari35

Üye
peki bu cihazların sar değerleri nasıl normale göre ?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
peki bu cihazların sar değerleri nasıl normale göre ?
SAR konusunda kesin bir bilgi yok aslında ama bulduğum bir sitedeki açıklamayı paylaşabilirim.
İtalya da satışı yapılan S4 MTK6589 telefonun SAR değerinin 0,513 W/kg şeklinde belirtilmiş
link de bu arkadaşlar Soru cevap kısmında belirtilmiştir.
Satın alan arkadaşın yorumlarını bu adresten inceleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt