Satalı Xp Ne Demek?

Sponsorlu Bağlantılar

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Satalı Xp Ne Demek?
Arkadaşlar Geçen gün internette Windows Xp ararken Güncel Satalı Xp diye Bir konuya Rastladım. İndirmek İstedim ama Bu Satalı Xp ' nin nasıl bir şey olduğunu bilmediğim için indiremedim. İnternette Biraz araştırma Yaptım ama bir şey bulamadım. Ne demek Satalı Xp ? açıklamalarınızı bekliyorum.
:hmmm:hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Sata yani sabit disk sürücülerini kurulum cdsine entegre etmişler. Bunu kendinde sata sürücülerini indirip bir cd hazırlayabilirsin.

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Teşekkürler. Yani normal Xp Cd'si ile bir Farkı Yok değil mi Onunla Format Atsam Birşey olur mu ? yada Normal Xp ile mi atıyım?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Senin kullandığın ya PATA(paralel bağlantı) HDD yada SATA (Seri bağlantı) HDD.
Sen SATALI HDD satasız XP kuramazsın biçimlendirme bölümünden HDD gözükmez.PATA HDD'ye ister satalı ister satasız kur fark etmez :oke:

- - - Eklendi - - -

Bu arada HDD diyip durdum HDD: Hard disk tamam :tebessüm:

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Yorumun İçin Teşekkürler. :)HDD'nin Hard Disk olduğunu biliyorum. O kadar da Cahil değilim:) Birde Genellikle Sata mı Pata mı kullanılır ya da Şöyle Soruyum Hdd'nin Pata yada Sata olduğunu nasıl öğrenebilirim?

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Bilen Yok mu ya :S ?

Software95

Bilen Yok mu ya :S ?

PATA tek kablo ile 2 tane hdd bağlarsın.Ama ******'de kablo başına 1 tane hdd bağlarsın,kasanın içini açabiliyorsan aç açamam dersen AIDA64 ile öğrenebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Yorumun İçin Teşekkürler. :)HDD'nin Hard Disk olduğunu biliyorum. O kadar da Cahil değilim:) Birde Genellikle Sata mı Pata mı kullanılır ya da Şöyle Soruyum Hdd'nin Pata yada Sata olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Belli olmaz kardeşim ben yinede belirtmek istedim :)

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Kasanın İçini Açabiliyorum Tamam Bakarım .

Takipçi Satın Al

Üst Alt