Sasmung Galaxy Gio Menü Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Sasmung Galaxy Gio Menü Sorun
Arkadaşlar yeni Samsung Galaxy Gio aldım oyunları felan yükledim ama telefonu açıp kaptınca yer değiştiriyorlar yani kaydettiğim yerde değilde ilk yerlerinde oluyorlar bu sorunun çözümü hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim

Larismus

Larismus

Üye
belki pc gibi ada göre sırala falan diye secenekler vardır? :s kaça aldın ve güzel mi memnun musun?

Sarangni

Sarangni

Üye
Menü düzenlemeden düzenlediğinizde eğer uygulamalar telefon hafızasında yüklü ise yeri değişmiyor. Uygulamanız hafıza kartında ise yeri değişiyor. Bunu için ben sık kullandıklarımı telefon hafızasına alıp bu tür bir çözüm buldum.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
belki pc gibi ada göre sırala falan diye secenekler vardır? :s kaça aldın ve güzel mi memnun musun?

telefondan çok memnunum

----------Eklendi @ 21:52:01 ---------- Yazıldı @ 21:51:45 ----------

Menü düzenlemeden düzenlediğinizde eğer uygulamalar telefon hafızasında yüklü ise yeri değişmiyor. Uygulamanız hafıza kartında ise yeri değişiyor. Bunu için ben sık kullandıklarımı telefon hafızasına alıp bu tür bir çözüm buldum.

saol deniyecem :)

61semih

61semih

Üye
go louncher ı kullanırsan menude klasor olusturup oraya atabılırsın boylece karısıklıkları onlersın.con oyun uygulama yukleyınce anamenude bulmak ıcın ugrasmak yerıne bu klasorler yoluya kısa surede bulabılırsın.go louncher ın dıger + larını saymıyorum bıle

• Beğen
Tepkiler: Yigit315
xinsurer

xinsurer

Üye
Ya da benim yaptığım gibi anasayfaya oyun adında bir klasör açarsın ve tüm oyunlarının kısayollarını oraya atarsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt