Şaşkına döndük

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
Şaşkına döndük
Arkadaşımla beraber Xperia U aldık.Hatta o siyah ben beyaz almıştım aynı gün .İkimizde hafıza ve Ram yetmezliğinden şikayetciyiz.Tamam buna çözüm yokta bende o da telefon değiştircez yine ben Galaxy note II alıcam o da xperia Z alıcaktı neyse bu geçen birinde iPad 2 görmüş 15 dk kullanmış çok hoşuna gitmiş bana dediği şu ;
Ben xperia Z almayıpta iPad mi alsam Xperia u da bnde kalsa dedi bende sormak lazım dedim Aynı şey benimde kafama yattı ama napcamızı bilemiyoruz :) şimdi iPad almaya kalksak iPad 2 WiFi alırız 3G ye gerek yok ben şahsen sırf oyun için alırım iPad 2 yi xperia u da cebimde arama yapmak müzik dinlemek için durur nasıl fikir sizce Note 2 almayıpta iPad 2 almaya değermi ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Uzun Mesaj Olucak Ama Kafandaki Sorulara Cevap Olacaktır :eller:

Başlayayım oyun için en uygunu ipad nedenmi hem büyük ekran hemde uzun batarya ömrü için ideal gelelim değerlendirmeye ipad 2 nin ekran çözünürlülüğü çok kötü oyunları oynar ama en fazla 1 yıl daha oynar sonraki oyunlarda kasacaktır Bütçeni 1000tl var sayıyorum ben en az ipad 3 ü öneririm hem retina ekran hemde 2 yıldaha çok rahat oyunları oynar a5x cpu ve gpusu çok iyi ama eğer ben daha iyibirşey istiyorum dersen ipad 4 retina ekranda var 1100tl 32gb wifi olan oda çok iyi bi makina a6x cpu ile oda en az 2-3 yıl çok rahat oyunları oynar 25pp ilede bütün oyunları bedava yüklersin ayrıca şöyle bir alternatifinde var ipad mini ekran çöz çok iyi değil ama ondada a5 cpu var fiyatıda 700tl onlada 1-2 yıl oyunları oynarsın benim tavsiyem almışken ipad 4 al.

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2 al bence.ipad'i her zaman yaninda tasiyamazsin

MaxipmaN

Üye
ıpad 2 nin ekran çözünürluğu berbat değmez

rhapsodical

rhapsodical

Üye
İpad in avantajı ekranının büyük olması.Onun dışında ikisini birleştirmek için en iyi seçim note 2 hem telefon hem de ekranı yeterli.Ayrıca 4 çekirdek 1.6 GHz ve 2gb ram'i var. Ben olsam kesin note 2 alırdım hepsinin işini görür ve boşuna 2 alet taşımana gerek kalmaz.

Artles

Artles

Üye
Note II

aleranol

aleranol

Üye
Note2 samsunglarin en hızlısı. Ekran ideal kaliteli. Herzaman yanında olabilir. Şarjı da uzun gidiyor. Bence note2 alırsan ihtiyaçlarına cevap bulursun. Ama eğer evde oyun daha iyi olur dersen ipad3 seçmelisin.

fingerback5

fingerback5

Üye
Note 2 ikisinin de işini görür.

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPad 2'yi düşünmeyin artık. ipad 2'nin devri bitti. Alacaksanız Note II almanızı öneririm.

enterneoll

enterneoll

Üye
ipad 2 çok eskide note 2 al :)

doqukans2

doqukans2

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için sağolun ipad 2 nin bu kadar dezavantajı olduğunu bilmiyordum sağolun note II Son kararım

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ipad 2 daha guncelleme falan almaz

• Beğen
Tepkiler: doqukans2