SAS: Zombie Assault 3 Para Hileli APK MOD v3.00 indir

Sponsorlu Bağlantılar

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi

Oyun adı: SAS: Zombie Assault 3
Sürüm: 3.00
Root Gerekli Mi?: HAYIR

Hile isim(ler):
- Para Mod

Yönerge(ler):
- Download
- "Com.ninjakiwi.sas3zombieassault" klasörünü SDCard/Android/OBB ye taşıyın
- Yükleyin ve Tadını çıkarın!

----------------------------------
Boyut : 52 MB
Download
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

coskunsaglam

Üye
telefondan taşıma imkanımız var mı bu dosyaları

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
telefondan taşıma imkanımız var mı bu dosyaları
başka bir telefona mı taşıyacaksın hocam. Hiç denemedim ben ama bi dene istersen. kendi telefonunda OBB dosyasını başka bir telefona kopyalayıp buradan indirdiğin APK yı da tekrar kurup deneyebilirsin. ama oyunun ayrıca herhangi bir yerde SAVE dosyası yani oyunun kaldığı yerden devamı için kayıt dosyası var mıdır bilmiyorum..

coskunsaglam

Üye
başka bir telefona mı taşıyacaksın hocam. Hiç denemedim ben ama bi dene istersen. kendi telefonunda OBB dosyasını başka bir telefona kopyalayıp buradan indirdiğin APK yı da tekrar kurup deneyebilirsin. ama oyunun ayrıca herhangi bir yerde SAVE dosyası yani oyunun kaldığı yerden devamı için kayıt dosyası var mıdır bilmiyorum..
SDCard/Android/OBB ye taşıyın demiş ya. pcden ana dizine atıp o dosyaya atabilir miyim telefon üzerinden ? yani demek istedğim hafıza kartını pcye bağladığımda SDCard/Android/OBB ana dizinin görebilir miyim ?

rzsrht

rzsrht

Üye
    Konu Sahibi
SDCard/Android/OBB ye taşıyın demiş ya. pcden ana dizine atıp o dosyaya atabilir miyim telefon üzerinden ? yani demek istedğim hafıza kartını pcye bağladığımda SDCard/Android/OBB ana dizinin görebilir miyim ?
Tabiki telefondan çıkardığın hafıza kartının içindeki Android/OBB kısmını görebilirsin.

Üst Alt