Az ama discovery 2 var bnde cift sim takıkken 6.30 saat ekran süresi aldım 6saatte en az Wifi acık ama bazen çabuk bitiyor nedense4 saattide telefon kapandı şarza taktım
Uhhhhhh ne iyiymiş benim şarja bak şuan güç tasarrufu açık bideBen en az ful isikta 5 saat aliyorum![]()
Fena değil en kisik isikta bideUhhhhhh ne iyiymiş benim şarja bak şuan güç tasarrufu açık bide

Android sistemi neden bu kadar çok kullanıyor bide google play ve hizmetleri devre dışı onlar açık olsa kim bilir ne olur bazen düşük oluyor bazen yüksek nedenFena değil en kisik isikta bide![]()
Bilgim yokta arka planda uygulamalar baya sarj yiyorAndroid sistemi neden bu kadar çok kullanıyor bide google play ve hizmetleri devre dışı onlar açık olsa kim bilir ne olur bazen düşük oluyor bazen yüksek neden

[[Bilgim yokta arka planda uygulamalar baya sarj yiyor![]()
Devre dışı bırakamıyorum işte root yaptım bi kez teli sonra unroot yaptım servise yolladım hoparlör de çatlak oldu düzeldi büsssürü gereksiz şey var yaSizde çok fazla gereksiz şeyler var ?
Discovery 2 dimi general mobile olunca ister istemez ?Devre dışı bırakamıyorum işte root yaptım bi kez teli sonra unroot yaptım servise yolladım hoparlör de çatlak oldu düzeldi büsssürü gereksiz şey var ya
Malesef ben inadına moto g istiyodum babam bunu almış yapcak bişey yokDiscovery 2 dimi general mobile olunca ister istemez ?