dwPublisher
Galeri
FSCDeamon
JellyUnlockSrv
Hava
Opera Mini
Yükleyici
Arka planda çalışan uygulamaları kapatır).
Ram temizleyen açık uygulamaları kapatan süper bir program)bunuda indir.Daha sonra bide
Bu uygulama ise whatsApp kapatır)en çok şarj yiyen uygulamayıda bu kapatır
Dostum gizlilikten ürün geliştirmeyi kapatınca ne oluyor işe yarıyorsa bende kapatayım ?
Ayarlar-Telefon-Ekran-Parlaklıkgir en aşağı indir
Ayarlar-Bağlantı-NFC gir kapat
Ayarlar-Gizlilik-Ürün Geliştirme gir kapat
Bunları yaptıktan sonra :
App StopArka planda çalışan uygulamaları kapatır).
Kesinlikle indir tavsiye ederim daha sonra
Ramblow Pro 1.7Ram temizleyen açık uygulamaları kapatan süper bir program)bunuda indir.Daha sonra bide
LeStartStopBu uygulama ise whatsApp kapatır)en çok şarj yiyen uygulamayıda bu kapatır
Bunları dene Şarj çok iyi gitcek![]()
Bu arada 3G Wifi Bluetooth kapalı olsun.
Mobil veriyide açık tutma
jelly unlock serv dunlock'ın eklentisi ve son sürüm yüklü ise onda şarj problemi var.onu kaldırmanı tavsiye ederim.şarjın normale dönecektir..en azından yarım gün uzar

Dostum gizlilikten ürün geliştirmeyi kapatınca ne oluyor işe yarıyorsa bende kapatayım ?

jelly unlock serv dunlock'ın eklentisi ve son sürüm yüklü ise onda şarj problemi var.onu kaldırmanı tavsiye ederim.şarjın normale dönecektir..en azından yarım gün uzar

Ayarlar-Telefon-Ekran-Parlaklıkgir en aşağı indir
Ayarlar-Bağlantı-NFC gir kapat
Ayarlar-Gizlilik-Ürün Geliştirme gir kapat
Bunları yaptıktan sonra :
App StopArka planda çalışan uygulamaları kapatır).
Kesinlikle indir tavsiye ederim daha sonra
Ramblow Pro 1.7Ram temizleyen açık uygulamaları kapatan süper bir program)bunuda indir.Daha sonra bide
LeStartStopBu uygulama ise whatsApp kapatır)en çok şarj yiyen uygulamayıda bu kapatır
Bunları dene Şarj çok iyi gitcek![]()
Bu arada 3G Wifi Bluetooth kapalı olsun.
Mobil veriyide açık tutma

yazı tipine bayıldım. Paylaşırmısın? Pm atarsan sevinirim...
benimki 600-800 oluyor günde iki kere doldurmam gerekiyor çok kötü birsey gerçekten birde nokia 603 üm donuyor ve telefonun bataryasını çıkartmam gerekiyor neden
benimki 600-800 oluyor günde iki kere doldurmam gerekiyor çok kötü birsey gerçekten birde nokia 603 üm donuyor ve telefonun bataryasını çıkartmam gerekiyor neden