Sarkozy yine Türkiye'yi diline doladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sarkozy yine Türkiye'yi diline doladı

Sarkozy, yasadışı göçün önlenmesi için başta Yunanistan olmak üzere Avrupa ülkelerine bir yıl süre tanıdı.
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, Yunanistan’ın Türkiye sınırını "Avrupa’ya yasadışı göçün merkezi" olarak niteledi ve Atina’nın yasadışı göçü önlememesi halinde Schengen anlaşmasından çekileceğini açıkladı.

Daily Telegraph’ın haberine göre, yaklaşan başkanlık seçimleri öncesinde sol aday Francois Hollande’nin gerisinde bulunan ve arayı kapatmak için aşırı milliyetçilerin oylarını toplamaya çalışan Sarkozy, Yunanistan’ı Türkiye sınırından yasa dışı göçe karşı göz yummakla suçladı.

Yunanistan-Türkiye sınırını "korunmayan sınır" olarak niteleyen Sarkozy, "Türkiye ile Yunanistan arasındaki 120 kilometrelik sınır korunmuyor. Bu boşluğun giderilmesi için bir yıl süre tanıyorum. Aksi takdirde Schengen Anlaşması’nı askıya alacağız" dedi. samanyoluhaber

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
la ne acayip bişey bu adam yunanistan sınırını yunanistan korumuyor ki avrupa birligi sınır devriyesi koruyor çocuk mu kandırıyo bu adam ayrıca ayrıca avrupaya kaçak göçün en çok yasandıgı yer italyanın brindizi limanı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayvan terli ne yaptığını bilmiyor.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Ehh egad oyle...

Adam isini yapmaya calisiyor yaw :D
az bile...

---------- Eklendi @ 22:16:12 ---------- Yazıldı @ 22:13:35 ----------

zaten adam adam olsa kendini rezil etmezdi kuyruğu sıkıştı seçimi kaybedecek diye n yapacağını şaştı ... Ben anlamıyorum niye bukadar akılsızlık yapıyor... Türkiye güçleniyor her geçen gün... İlerde kök söktürecek en büyük ülkelere şu içimizdeki kavga bitmediği sürece biraz zor ama yinede güçleniyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Eykul
turker10

turker10

Üye
bu adam cumhurbaşkanı tekrar kazanabilmek için atıp tutuyor eğer ki fransa halkı bunu yiyorsa yapacak bişey yok demek ki öyle millete böyle başkan... tam tencere kapak....:oke:

• Beğen
Tepkiler: Eykul
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ölmedi mi daha bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt