Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 1haftadır N8 kullanıcısıyım ve telefondan şuana kadar gayet memnunum.Benim sormak istediğim bir soru olacak.Telefonu güç tasarruf modunda kullanırken en yüksek ayarlarda gerçekten kullanmaktan zevk alıyorum.Bu moddayken telefonumda titreşimde mevcut.Ancak şarjım biraz hızlı tükendiğinden genelde güç tasarruf modunda oluyor telefon.Ben bu moddaykende telefonumda titreşim olmasını istiyorum.Bunu nasıl yapabilirim.
İkinci sorum,telefon güç tasarruf modundayken ve genelde işte olduğumdan telefonum sessiz modunda.Telefonumu kapadığımda mesaj yada cevapsız arama geldiğinde alttaki bildirim ışığı seri bir şekilde yanıyor.Ancak benim istediğim telefon cebimdeyken mesaj yada çağrı geldiğini hissedebilmek.Bunu telefon sessizdeyken nasıl yapıcam?
Üçüncü ve son sorum ise şu,telefonum günün tamamında güç tasarruf modunda olsa dahi 1gün gidiyor en fazla.Telefonda yaptığım şeyler 4 veya 5 saat wireless ile facebook ve mesajlaşma.Şarj bitince 2saat takıyorum ve doluyor.Her gece bunu tekrarlıyorum.Sizce şarj süresi kısa mı,uzun mu yoksa ben mi kuruntu yapıyorum.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar