sarj sorunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
sarj sorunum
Merhaba Arkadaşlar,

Telefonda hiçbirşey yapmazsam sarjım 2 gun flan gıdıyor ama telefonda müzik dinlersem oyun oynarsam sanki altı delinmiş su şişesi gibi şarjım gidiyor ve sadece bir şarkı dinliyorum yinede çok çabuk aksama kadar su gibi sarjım azalmaya başlıyor acaba bu sorunu nasıl halledebilirim 2 gün öncede en son güncellemeyi telefonuma yükledim ondan öncede sonrada sorun devam ediyor ?

asigsasi

Üye
benimde batarya tam dolu olduğu zaman internet ten çıkmıyorum ve 4 saat ancak gidiyor bence seninki normal

Konu Sahibi
senin durumla benimki aynı değil sen internetten çıkmıyorsun o yüzden seninki normal ama ben diyelim telefonu sarj ettikten sonra veya %100 sarj oranım oldugunda sadecee 1 müzik dinlesem yada oyun oynasam birkaç mesaj atsam bunlardan birini yaptıktan sonrahiç ellemesemde altı delinmiş su şişesi gibi sarjım gitmeye baslıyor

dostum hafiza kartini bicimlendir benim bu sekilde duzeldi yine duzelmezse nokia suit ile yazilimini yeniden yukle bu sekilde duzelecektir.

ümran

Üye
sorun var ama nerde :/

efeler12

Üye
nfc yi kapayın o açıkken 1 gün gider kapalıyken 3 gün

Kullandığınız telefonlar akıllı telefonlar belki gözümüze gelmeyen bir sürü şey var widgetinden kısayollarına kadar hepsi şarj yiyor bazı ince ayarlar var zaten eski cihazlar gibi beklemeyin malesef yeni telefonların şarjı ortalama kullanımda taş çatlasa 1 buçuk gün gidiyor yoğun kullanımda 1 günü bile görmeyebilir seyrek kullanımda ise 2 günü bulabilir eskiden 4–5 gün giderdi ama o cihazlarda özellik yoktu örneğin bugün bir e6 bataryasını 3310'a uyarlasalar yaklaşık 1 ay gider

hizan

Üye
arkadaşlar
1. telefonun menüsünde bul dosyası var onu açın seçenekler/ayarlar/açık olan 2 adet dosya avr onalrı kapatın.

2. ekran parlaklığını ksın.

3. gerekmedikçe 3g kullanmayın.

göreceksiniz şarz bayağı fark edecektir.

1 gün normal bir süre

1.5 gün taş çatlasa 2 gün gider telefon hiç dokunmasan bile

3 gün giderse de öp de başına koy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...