***Şarj SoruNu..!!

Sponsorlu Bağlantılar

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
***Şarj SoruNu..!!
s.a dostlarım sabah uyandığımda sarj bitmişti kalkıp sarja taktım fakat telefon sarj almıyor Sarj aleti bozuk derseniz değil ışığı yanıyor sağlam farklı pirizlerdende denedim ama sonuç aynı telefonuda açamıyorum napmam lazım ? sonuç aşağıdaki gibi .
:konus: :birak:

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
pcdende olmuyor kardeşim malesef böle eli kolu bağlı kaldık telefonda açılmıyor

theged

theged

Üye
kardeşim allah kolaylık versin bir servise götür istersen

rapstyle_34

Üye
arkadaşım hemen açılmaz saten takıldığında bi 10 dk bekle ondan sonra kilit tuşuna 10 sn basılı tut açılır hee hala açılmıyosa yazılımsaldır bi restore yap bakalım

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için sağolun .. kardeş zaten hemen açılmadığını biliyorum konuyu açışımdan beri şarjda tek tık yok sabah 12 de taktım şu an hala aynı ekran .. restore yapmasına yaparım da PC e bağlayınca görmüyoki teli oda bi sorun kafayı yiyecem..birazdan farklı bi SARJ ALETİ deniycem umarım sorun kablodadır sonucu bildircem eyw tekrardan dostlarım...

gladio'-du-78

Üye
ronaldo le probleme c sur la batterie je pense.je croi que il fau que tu change la batterie d'iphone

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
sorun yine aynı arkadaşlar farklı şarj aleti denedim yine almadı şarj :(

gladio'-du-78 : combien d'argent

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ronaldo bence orjinal bir sarj aleti ile tekrar dene orjinal sarj aletinde ışık felan yok bende 2 tane sarj alti var biri masa ustu galiba cakma bazen ondada sorun oluyor sarj yapmıyor

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
Dawn orjinal makina 115 milyon ya bitane almak lazım bugün gidip deneyeceğim orjinaliyle serviste bakalım sonuç nolcak eyw saolun..

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Dawn orjinal makina 115 milyon ya bitane almak lazım bugün gidip deneyeceğim orjinaliyle serviste bakalım sonuç nolcak eyw saolun..
115 tl mi yok artık ne yapıyorsun yaa ne alaka o kdr pahalı alacaksın...birbir orjinal çin işi tabi ki de data kablolalrı var onu dene bir..ama ışıklı iphone şarj aletleri kötü..benim data kablosu kırıldı yensini aldım set olarak 45 tl ye aldım ve birebir orjinal.Hiçbir sorunum yok hatta istersen sana bulabilirimde.

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
saol killyoufenerbahce ... dostlarım orjinal alet aldım şarj oluyor artık yanlız şimdide dokunmatik özelliği gitti ne iştir ya bastığım şey açılmıyor sürüklenmiyor ÖRNEĞİN : KİLİDİ AÇ ı sürükleyemiyorum vea herhangi bir uygulamaya basarken farklı bişey açılıyor nerden geldi bunlar başıma ya telefonu kapadım 5 10 dk sora açtım ama hala aynı :(

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
restore et artık.hiçbirşey kalmaz..dokunmatik ara sıra bende de kasıyor hoppp bir jb en baştan işlem bitiyor

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
    Konu Sahibi
:horse:bütün herkese ilgi ve cevaplar için teşekkür ediyorum sorun halloldu tekrardan eyw saolun dostlarım...herkeşe benden çay "Şakire çay yok ama" :çay:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sorun hallodu çaylarımızıda içtik konuyu kapatalımki ordan oraya sıçramsın :D:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt