Şarj Sorunu Hk. iPhone 3GS

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Sorunu Hk. iPhone 3GS
Kullanım süresine bağlı olarak anormal bir durum mu bu şarj yüzdesi?! Ayrıca şebeke oturduğum evde tam çekmiyor hatta bazen servis yok diyor. Turkcell'e geçsem ( tam çekiyor evimde) ciddi bir artış olur mu acaba? Şebeke olayı çok mu etkiler şarjı?

PriZm

Üye
Galaxy S den 3gs'e mi geçtin?

MrExpert

Üye
3gs için normal bendede varken şarjı böyleydi günce 2 kere ederdim bazen ama turkcell e geçsen faydası olur şarja ama 3gyi kaparsan bataryadan baya tasarruf edersin edgenin çekim kalitesi daha yüksek olur.

Tepkiler: Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
3gs için normal bendede varken şarjı böyleydi günce 2 kere ederdim bazen ama turkcell e geçsen faydası olur şarja ama 3gyi kaparsan bataryadan baya tasarruf edersin edgenin çekim kalitesi daha yüksek olur.

3g kapalı kullanıyorum zaten şuan.. Gerekmedikçe açmam asla. Ama bana biraz hızlı gidiyomuş gibi geldi...

MrExpert

Üye

3g kapalı kullanıyorum zaten şuan.. Gerekmedikçe açmam asla. Ama bana biraz hızlı gidiyomuş gibi geldi...

Şuda var iphone bataryaları 500 tam şarjdan sonra performansı %20 düşür eğer senin eskiyse değiştirerek çözüm bulabilirsin.

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Şuda var iphone bataryaları 500 tam şarjdan sonra performansı %20 düşür eğer senin eskiyse değiştirerek çözüm bulabilirsin.

2010 da alınmış cihaz. Ama aldığım kişi baya temiz kullanmış çizik dahi yok ve faturalı. Yani zırt pırt şarj edecek bir tip değildi. JB bile yapılmamış bugüne kadar hiç.

baktım şimdi fiyatlara ama 60 lira felan 3gs için batarya ya o kadar ücret vermek doğru olur mu ki öğrenciyim sonuçta 60 lira değerli para benim için.

MrExpert

Üye

Senin için Deymez İse deymezdir Bu kadar Basit. Benim Tavsiyem değiştirme aynen devam et zaten alışırsın sonra.

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

Senin için Deymez İse deymezdir Bu kadar Basit. Benim Tavsiyem değiştirme aynen devam et zaten alışırsın sonra.

Böyle idare etmeye çalışacağız bakalım artık.. Teşekkür ettim yorumun için.

Tepkiler: MrExpert

CanKartaL

Emekli Yönetici

3g derken internet olan 3g değil şebeke tipi olan 3g yi kapatmanı söylemiş arkadaş. Şebeke ayarlarında öyle bir ayar olmalı

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

3g derken internet olan 3g değil şebeke tipi olan 3g yi kapatmanı söylemiş arkadaş. Şebeke ayarlarında öyle bir ayar olmalı

Evet bende onu kastettim zaten..

Bkz:

Bu arada hala şarja takmadım.