şarj olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bensukru

Üye
    Konu Sahibi
şarj olmuyor
selam arkadaşlar inşallah konuyu doğru yere açmışimdir. Telefonum galaxy wonder dün şarja taktım telefonu 15 dk sonra telefon kendi kendine ötmeye başladı. Hani şarja ilk taktığımızda çıkan ses varya ışte o ses hiç durmadan ötüyor du yani habire şarj oluyor şarj oluyor diyip durdu. Çıkardım şarjdan taktım yine aynı habire şarj oluyor uyarısi veriyo. Şu an kapandı telefon şarji bitti ve şarj almıyor . Sizce nedeni ne olabilir. Tskler iyi forumlar herkeze.

restmod

Üye
Usb girisi bozulmus olabilir yada oksitlenmistir bi igneyle falan temizlemeye calis

bensukru

Üye
    Konu Sahibi
hmm hiç aklıma gelmedi deniyim bi bakim tskler.

- - - Eklendi - - -

yok hiç fark etmedi.

restmod

Üye
O zaman usb girisi bozulmus degismesi lazim

E_yedi

Üye
aynisi benim s2 mede oldu biliyorum hatanin nasil birsey olduğunu sarja taktiginda sarji oluyor anlik baglantiyi kesip tekrar sarj olmaya calisiyor bu olay devamli tekrarlaniyor demi..

Batarya ile ilgili uygulamaları yuklediysen hepsini kaldir telefonu kapa ac. Bende battery hd pro vardi. Bu hatayi aldim. Kapayip acmama rahmen degisen hicbirsey olmadi aklima bu uygulamayı silmek geldi sildim ve zerre kadar hata gormedim bataryada. Pile zarar veren uygulamalari yukleme ayrica inneyle kesinlikle kurcalama oksiyltlendi ise kurutma makinayi tut ama fazla yakindan degil devreyi buhardan yakarsin.

Dediğim gibi bataryaya zarar veren uygulama varsa sil tekrar dene hala ayni hatayi aliyorsan yapacağın tek sey format olur. Ama emin ol duzelir servislik sorun yok.

bensukru

Üye
    Konu Sahibi
u
Valla arkadaşım batarya ile hiçbirşey yüklemedim şarja taktım evde onbeş yirmi dakka geçti geçmedi habire şarj oluyor uyarısi verdi. Servislik birşey yok demissin ama konuyu açtığım gün servise verdim bakalım ne diyecekler yarın çıkar telefon sanırım bakalım neden yapıyormuş ilgin için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...