şarj hemen bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesut_930

mesut_930

Üye
    Konu Sahibi
şarj hemen bitti
arkadaşlar daha dün aldım telefonumu 12 saat şarj da kalmasını soylediler bende eve gelince şarja taktım biraz bekledim ekrana şarj oluyor ndiye yazı gelmedi bende telefonu açtım sonra tekrar kapadım bugün 4 5 civarları çektim şarjdan biraz kurcaladım telefomu akşama şarj yarıya indi neden bilen varmı arkadaşlar yardımcı olurmusunuz teşekkürler

murat3702

murat3702

Üye
modeli yazmamissin

mesut_930

mesut_930

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire s kullanıyorum

bodegas

bodegas

Üye
gayet normal telefonu fazla kurcalamıcaksın :)))

RonaS

RonaS

Üye
Htc lerin genelinde var bu sorun şarj sorunu Eski Desire telefonum vardı ordan biliyorum 1.5 saatlik mp4 filmde şarjın yarısından çoğu gidiyordu kaldki bekleme modunda bile şarj gidiyo muazzam derecede Şimdi İphone Kullanıyorum aralıksız 3 saat video 1 saat internet 1 saat de oyun oynasam hala şarj bitmediğini gördüm.

mesut_930

mesut_930

Üye
    Konu Sahibi
task killer ve batarya programları kullanınca çözüm oluyor task kıller ve batarya programı kullandım 3 gün götürdü beni şarj

RonaS

RonaS

Üye
bence O tür proğramlar kullanmayın hiçbi faydası yok sadece psikolojik bana göre çünkü task killer kendi zaten başlı başına arka planda çalıştığı için şarjı yiyor.

bambam3

Üye
ya arkadaşlar ben nereye yazacağımı bilmediğimden buraya yazıyorum bende wildfire s kullanıyorum eylülde aldım teli şarj konusunda sıkıntı yoktu(3g vs.kapalı iken ) 3 gün kullanıyordum cihazı fakat son 2 gündür sadece 8 saat kullanabiliyorum sebebi bilen varsa acil yardım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt