Şarj Hatası Destek

Sponsorlu Bağlantılar

the xanax

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Hatası Destek
Arkadaşlar Merhabalar.

Konuyu dallandırıp budaklandırmadan anlatıyorum arkadaşlar

Orjinal şarj aletim bozuldu, orjinal adaptörüm var çin malı usb kablosu aldım
3 aydır kadar kullanıyordum bu kablo desteklenmiyor yada güvenli çalışmıyorz gibi sorunlar uyarılar veriyordu lakin İki üç gündür şarj aletini telefona bağladım zaman kabloyu iyice ittirdiğim zaman şarj ediyor ve 4-5 saattir telefon şarjda %86 olan şarjım telefon şarjdayken azalıyor kapatıp açıyorum %94 oluyor tekrar şarja takıyorum %100 oluyor kapatıp açıyor %98 oluyor bu sorun donanımsalmı yoksa yazılımsalmıdır ?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Gidin orijinal kablo alın. Hiç anlamıyorum bu sahte eşya alanları hiç. Paranız yoksa kullanmayın lüks.

the xanax

Üye
    Konu Sahibi
iPhone kullanmıyorum kenarda duruyor.
G2 kullanıyorum, eski telefonum iPhone 5'mi kardeşime verdim 10 yaşındaki çocuğa orjinal şarj aleti almakla uğraşamam.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
iPhone kullanmıyorum kenarda duruyor.
G2 kullanıyorum, eski telefonum iPhone 5'mi kardeşime verdim 10 yaşındaki çocuğa orjinal şarj aleti almakla uğraşamam.
Kardeş allah artırsında babanın holdingimi var bu kadar pahalı telefona alıp kullanıp sonra 10 yasındaki kardesinin eline mi veriyorsun

the xanax

Üye
    Konu Sahibi
Niye babasının holdingi olanlarmı iPhone kullanıyor hocam ?
Paraya ihtiyacım yok harcıyorum bu seni ne ilgilendirir konuyu lütfen baltalama.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
10 yaşındaki çoçuğa orijinal şarj aleti almakla uğraşmayıp forumda uğraşıyorsunuz ne değişti :)

the xanax

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü hata Donanımsal değil Yazılımsal hocam.
Yardım bekleyende kabahat, başka bir forumda sorunu hallettim, iyi forumlar.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Sanada :)

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Niye babasının holdingi olanlarmı iPhone kullanıyor hocam ?
Paraya ihtiyacım yok harcıyorum bu seni ne ilgilendirir konuyu lütfen baltalama.
Anlamadın benim de iphone da ben mesajı
İphone 5 ve g2 gibi pahalı alması 10 yasındaki çoçuga vermesi diyorum.

Üst Alt