Şarj Durumunuz nasıl ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Durumunuz nasıl ?
4S'imde 3G kullanımım aktif iken her gece yatmadan önce şarja takmam gerekiyordu.(Genelde %20 altında) İnternet paketim bitince hücresel veriyi tamamen kapadım ,E posta alımlarını manuel yaptım, bildirimlerde ve konum servislerinde ufak değişiklikler yaptım şuan günde %35-40 arası harcayabiliyorum.(Wi fi yi gün boyunca aktif kullanıyorum) Kıscası durumu baya bi değiştirebildim.
Sizin durumlar nasıl ?

By_Casparov

By_Casparov

Üye
htc one x kullanıyorum günde 2 kere sarja takıyorum :D

fk555897

fk555897

Üye
Bende iOS 6 yüklü hiçbir sorun yok 1 gün boyunca 3G açık şarjı iyi dayanıyor.

MrExpert

MrExpert

Üye
1 gün işte :/

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
3G siz 2 güne çıkarabildim ben de.

Türe

Türe

Üye
4.1.2 ' den sonra günde bir kere ya da 2 kere şarja takıyorum.

ka_za

ka_za

Üye
2 yada 3 kere takıyorum. Oyunu bırakdım sadece bütün gün müzik dinliyorum disarda 3g evde wifi acik hep.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
2 yada 3 kere takıyorum. Oyunu bırakdım sadece bütün gün müzik dinliyorum disarda 3g evde wifi acik hep.
Aynen bende senin gibi kullanıyorum.Ama baya az gidiyor heralde senin batarya süren.

ka_za

ka_za

Üye
Aynen bende senin gibi kullanıyorum.Ama baya az gidiyor heralde senin batarya süren.

Benim sarj aleti bozuldu telefonu 15 saatte falan sarj ediyor yenisini alacam kullanmıyorum suan ama bataryamı biraz yedi gibi sanki

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar 3g şarjın 5 saat dayanırlen vıfı ile 7 8 saat dayanır tam dolu sarj denedım ben

burakicyar

Üye
Batarya sürünüyor, usb den çıkarıp yarım saat sosyal ağlarda takılsam %20 ye iniyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt