Şarj az iken flashladım İmdaaat! Bi öneri yeter

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
memomemo54

memomemo54

Üye
    Konu Sahibi
Şarj az iken flashladım İmdaaat! Bi öneri yeter
Arkaadaşlar Şarj ın az olduğunu untmuşum ve teli flashladım her zaman ki gibi çöktü.Tel ölünce ben jaf ile Düzeltirdim ama bu sefer düzeltemedim tam bitmeden önce pooling phone yazıyor orda hata veriyo tel beyaz oluyo,yavaşca kararıyo (sanki bataryayı cekmiş gibi) birkaçkez aynısı oluyor ve tel gine yok :( :( Lütfen biri Yardım etsin LÜTFENNN :( :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

-efşan

-efşan

Üye
dostum
1 şarjın ful dolu olduğundan emin ol
2 teldeki son fw sürümü ile atmaya çalıştığın sürümü kontrol et bi
muhtemelen downgrade yapmaya çalışıyorsun bu dediklerin downgrade hatasıdır

• Beğen
Tepkiler: memomemo54

ModderFurkan

Üye
Telefonu o hâli ile şarja tak.Ya da eline başka batarya varsa onunla flash at.Bulundugun sürüm olmasına dikkat et

• Beğen
Tepkiler: memomemo54 ve -efşan
memomemo54

memomemo54

Üye
    Konu Sahibi
saolun da söyle diyim v52.07 yi mi yapım yoksa .101 mi ben 07 taraftarıyım cunku daha önce .101 yüklemedim navifirmde 101in tr si yok :)
bide telefonun şarj olp olmadıgını göremiyorum bn sadece şarja takdım olur demi :vur:vur kafam karısık biraz :vur

-efşan

-efşan

Üye
dostum senin telin fw sürümü neydi

• Beğen
memomemo54

memomemo54

Üye
    Konu Sahibi
cfw deydim ben sunrise de v52.007 oluyo yani demi

-efşan

-efşan

Üye
sunrise nin hangi sürüm olduğunu bilmiyorum ama tekrar dene orjinal dosyalarla yada bi link at bana sunrise'nin bakayım sürümüne

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
tmm dostum

• Beğen
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
dün gece ben de aynı seyle karsılastım ama tecrübeliyim artık :ehe

şarja taktım 2 dk sonra şarj olmaya basladı.10 dk şarj oldu sonra telefonu actım fw yüklenmiş.

• Beğen
aswerth

aswerth

Üye
ModderFurkan'ın dediği gibi dolu başka bir batarya bulup onu tak, daha sonra 5800'ın orjinal yazılımını yüklemeyi dene bence...Yazılım düzgün yüklenmediğinden şarjı dolmuyo olabilir...Gece telefonu şarjda bırakma bence, yanar tutuşur nemelazım... :ehe

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
telefonu şarja tak bi fullensin sonra ofw at sonra cfw atabilirsin

• Beğen
memomemo54

memomemo54

Üye
    Konu Sahibi
yok ben bi saat bfilan bıraktım telefon yanıyordu varya bende cıkardım sabah denedim gine aynı şekiilde tel acılmıyor sanırım bataryaa sorun olstu batarya ne kadardır bilen var mı?

----------Eklendi @ 09:28:56 ---------- Yazıldı @ 09:24:51 ----------

sanırım sarj almıyor tel yancak gibi oluyor batarya bulmam lasım:ah:ah

----------Eklendi @ 09:31:18 ---------- Yazıldı @ 09:28:56 ----------

dün gece ben de aynı seyle karsılastım ama tecrübeliyim artık :ehe

şarja taktım 2 dk sonra şarj olmaya basladı.10 dk şarj oldu sonra telefonu actım fw yüklenmiş.

ben telin şarjı az oldugu aklımda değil di ben skisi gibi teli düzeltmeye calıstım yazılım iyice karıştı simdi şarj olmuyor

ahmetc503

flashlamak ne :hmmm ben böyle şeylerle pek uğraşmamda yani cwf falan ben sadece fw kulanırım

• Beğen
memomemo54

memomemo54

Üye
    Konu Sahibi
cfw custom firmware yani bunu telefona yüklerken şarjın az oldugunu unutmusum tel bozuldu duzelteyım dedım şarjın az oldugu aklıma gelmedi ilkten. saonrada tel şarj almadı türkselle gittim 15 dk de şarj varya onu yaptırdım gie olmadı servise götürcez teli artık :( :( :( :(:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

aswerth

aswerth

Üye
Hiçbir yakınında aynı tip bataryadan veya aynı tip batarya kullanan telefondan yok mu?Garantiye göndermeden önce dolu bir bataryayla telefonun orjinal yazılımını yüklemeyi dene.Yine olmazsa zaten başka çaren yok zaten, göndericeksin servise... :)

• Beğen
memomemo54

memomemo54

Üye
    Konu Sahibi
yok malesef benim yakınlarım böle dandik telefonlar kullanmaz :P teli türkcellde şarj ettirdim bataryayı yanı 15 dk da olmadı yani bnm ilkten aklıma gelmediki şarjın az oldugu yanlış flashladım zannettim yoksa şarj a takardım tel acılırdı :( :vur:vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt