Şarj Aletim Kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ismailozcn

ismailozcn

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Aletim Kırıldı
Arkadaşlar c6-01 ince uçlu orjinal şarj aletim kırıldı sizlere bazı sorularım olucak
1.satılan yan ürün şarj aleti telefona zarar verir mi?şarj verimi nasıldır?
2.nokia 603 usb ile şarj oluyor c6-01 de o şarj aleti ile şarj ettim usb girişli şarj aleti alsam daha verimli mi olur?
3.siz alsaydınız usb li şarj aleti mi yoksa inci uçlu şarj aletinden alırdınız?

.Murat.

.Murat.

Üye
ince uçlu şarj kullan daha fazla verimli olur
çok pahalı değil orjinal olanı al gitsin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
en fazla orjinali 15-30 :tl: arasında değişiyor orjinalden şaşma :oke:

Pringles

Pringles

Üye
bişi sorucam nasıl kırdın kardeş çok merak ettim :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bişi sorucam nasıl kırdın kardeş çok merak ettim :D

Hehe düşmüştür pirize giren yer kırılmıştır :bilmm şuan evde 12 tane ince uçlu şarj aleti var desem inanır mısınız :d: Nokia 6070 / N73 / E71 bu 3 cihazda kullandım bu şarj aletlerini kiminin ucu koptu o küçük demir parçası kiminin uç kablo kısmı kırıldı temassızlık vs vs yani :ehe

blackcemre

Üye
Bende orijinal şarj aleti var:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Belirteyim,acil bir durum olmuştu.Sarjım yoktu.Arkadaşta çin malı 5 tlik bir sarj aleti vardı.Bu alet benim telefonu sarj etmedi.Ama c5-03 ve 5800'ı sorunsuz sarj etti.Belki orjinal sarj aletinden başkasını görmüyor da olabilir bu telefonlar tam emin değilim ama.Orjinal al o yüzden.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim yan sanayi şarj aleti telefonun dokunmatiğine zarar verir asla tavsiye etmem asla! İkincisi usb den çıkan volt şarj aletinden çıkan volt ile aynı olmadığından normalde şarj aletiyle 2 saate bataryayı doldururken usb ile 5 saate belli daha fazla süreye doldurursun ve usb ile sürekli şarj edersen ilerde sorunlar da çıkarabilir. Tavsiyeme uy ve git nokia mağazasından bir tane orjinal şarj aleti al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt