İyide g2 nin 5v = 1.8ABende benim g2 nin orjinal şarj aletini kaybettim. daha sonra avea bayisinden note 3 ün orjinal şarj aletini satın aldım. şarj aleti satın alırken 5v 2a değerlerine sahip olmasına dikkat et. aksi takdirde hem bataryayı bozabilirsin hem de telefonun şarjını geç doldurursun.
O zaman 5v 1.8 a al..İyide g2 nin 5v = 1.8A
ee Sen 2A kullanıyorsunO zaman 5v 1.8 a al..

2a da daha hızlı dolduruyoree Sen 2A kullanıyorsun![]()
Hızlı dolduruyorda zararı yok mu ?2a da daha hızlı dolduruyor
Araştırdım. 2a yı destekliyor dedilerHızlı dolduruyorda zararı yok mu ?
Ben defalarca teknik servisi aradım orjinal şarjı dışında başka şarj aletleriyle şarj edildiğinde telefon zarar görür dediler.Araştırdım. 2a yı destekliyor dediler
Satış politikasıBen defalarca teknik servisi aradım orjinal şarjı dışında başka şarj aletleriyle şarj edildiğinde telefon zarar görür dediler.
Adamların ya ne demesini beklioyrdun ki . git Nokia, samsung şarj aleti mi al diyeceklerdi sana.. tabii ki LG al diyecekler..Orası öylede telefonu yapan telefona uyumlu şarj yapmış başka şarjlar zarar verebilir.Satış politikasıAdamların ya ne demesini beklioyrdun ki . git Nokia, samsung şarj aleti mi al diyeceklerdi sana.. tabii ki LG al diyecekler..
Orjinal şarj kullandıktan sonra zarar marar vermez. Emin olabilirsin. Orjinalden kastım samsungunun sony nin vs orjinal şarjlarıOrası öylede telefonu yapan telefona uyumlu şarj yapmış başka şarjlar zarar verebilir.
Bilemiyorum artık.Orjinal şarj kullandıktan sonra zarar marar vermez. Emin olabilirsin. Orjinalden kastım samsungunun sony nin vs orjinal şarjları