Kingmortall
Üye
-
Konu Sahibi
-
olurmu oyle ya sanirim kargoyla gonderrceklersadece teli gotur yeterli telefonun orda barkod var ordan okutuolar butun bilgi cikio onlarin ekranlarina
evkur sıkintı cıkarmasin agabi sana haber vericektim numaran yoktu bendeSorun olmaz garanti için telefon ve fatura yeterlisen benden habersiz telefon alırsın demek
Yok sanada eksik verirler olur biter yapmıştık bu şekilde beraber gidelim olmadı haberleşirizevkur sıkintı cıkarmasin agabi sana haber vericektim numaran yoktu bende
Yazı puntonuzu küçültürseniz sevinirimÜRÜN AKSESUARLARI SADECE İADEDE LAZIM OLUR GARANTİYE VERME KONUSUNDA SIKINTI CIKMAZ
TamamdırYazı puntonuzu küçültürseniz sevinirim
goturdum kullanici hatasi dediler 100 tl ufacik parçacıkÜRÜN AKSESUARLARI SADECE İADEDE LAZIM OLUR GARANTİYE VERME KONUSUNDA SIKINTI CIKMAZ
öyle benim arkadaşın xperia z snini kapaklarından birisi kırılmıştı ondada kullanıcısı hatası dedilergoturdum kullanici hatasi dediler 100 tl ufacik parçacık
o parçayı nerden bulabilirim.acaba yaöyle benim arkadaşın xperia z snini kapaklarından birisi kırılmıştı ondada kullanıcısı hatası dediler
internette buldum ama sadece o parçacık degil kasayı komple veriyor adam o parca içinde100 lira fazla istemişler yedek parça satam telefonculara sor parçayı yurt dışından getirebilirsen 6-7 dolara satıyorlar ama geç gelir.Takması da zor değil arkadan bir vidayı çıkarıp takılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?