Şapka Yüzünden Asılan İskilipli Atıf Hoca'nın Savunması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şapka Yüzünden Asılan İskilipli Atıf Hoca'nın Savunması
[video]www.youtube.com/watch?v=5I5TWfdvcQ4[/video]

Sinyor X

Sinyor X

Üye
bi tek şapka yüzünden adam mı asılırmış? bana hiç inandırıcı gelmedi

HaqperesT

HaqperesT

Üye
inanmaman bir şeyi şeyi değiştirmez.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
buketcik

buketcik

Üye
ne şimdi bu .inanalımmı gülelimmi.bişey anlamadım.
:hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Şapka kanunu kılık kıyafet kanunu kapsamında önemli kanunlardandı.Böyle bir değişime bir anda gidilmesi anca bu şekilde idam korkusu ve zoruyla olur.Öte yandan burada asıl mesele şapka değil; değişim.Bu değişimi bir anda gerçekleştirmek sağlıklı bir plan değildi.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
bu sadece normal karşı gelmek değil bildiğin isyan ettiler o dönemde idam olduğu için isyanlarda kanlı bastırıldığı için asıldılar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
[/COLOR]Yo merak ettim sadece.

Haber izlemiyor musun onlarca örgüt var rejim düşmanı olan. Sempatizanı şuyu buyu var. Asalım hepsini! Böyle mantık mi olur. Bir şapka takmadı diye idam ettirmek zalimligin daniskasıdır.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Arkadaşlar kimse idamı savunmuyor.Ölümün her türlüsü kötüdür.işin ironik tarafı ise bugün idam cezalarını haksız bulanlar - doğrudur, yanlıştır -
Mustafa Kemal ve silah arkadaşları milli direnişi başlattıklarında haklarında din elden gidiyor diye idam hükmü veren şeyhülislam-padişah-halife ve bunların yanlıları hakkında neden bu kadar çıkışmada bulunmazlar anlamıyorum. Düşünüyorum da ya idam edilenler milli direniş komutanları olsaydı , bugün neyin acısını yaşıyor kime kin besliyor olurduk acaba ?Konu oldukça fena yerlere kayabilir.Mesajlarımızda temkinli davranalım.Hakaret içeren her türlü mesajın yazılması yasaktır

buketcik

buketcik

Üye
konuya değişik bir savunma içerisinde olaylara seyir edilen yapılması tartışma konusu olmuş yada olabilecek görüş ve düşünce ayrılığı olarak bakıyorum

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye

kimliksiz123

kimliksiz123

Üye
Boşuna asılan insanlardan bir tanesi...

Astrosman

Astrosman

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt