Sapık taksici dehşeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Sapık taksici dehşeti
Taksi şoförünün 100'den fazla kurbanının olduğu sanılıyor.

İngiltere'de taksisinde uyuşturucu verdiği kadınlara tecavüz etmekten hüküm giyen bir taksi şoförünün 100'den fazla kurbanının olduğu sanılıyor.

Eski taksi şoförü John Worboys, kadın müşterileri taksisine aldıktan sonra lotodan ikramiye kazandığı ve kutlama yaptığı yalanını söylüyordu. Daha sonra içinde uyuşturucu olan şampanyadan kadınlara ikram ediyor ve onların kendinden geçmelerini bekliyordu. Daha sonra arka tarafa geçerek onlara saldırıyordu.

53 yaşındaki taksici, kurbanlarını popüler içki mekanlarından çıkan genç kadınların arasında seçiyordu.

Mart 2009'de 18 aylık sürede 19 kadına ilaç vermek 12 kadına cinsel saldırı suçundan hüküm giyen taksi şoförünün kurbanlarının sayısısının gerçekte 102 olabileceği kaydedildi.

Nisan 2009'da hüküm giymesinden bu yana, 19 kurban daha ortaya çıktı. 2009'da polis taksicinin 83 suçla itham ediyordu. Taksicinin kurbanlarının sayısının daha fazla olabileceği, zira kadınların uyuşturucunun etkisiyle tecavüze uğrayıp uğramadıklarını bilmediği belirtiliyor. Ayrıca polisin de ilk başta şikayetleri ciddiye almadığı kaydediliyor. Worboys, en az sekiz yıl hapis yatacak.
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
:off::off:
 
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
:off: taksicide yapıosa artik:off:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt