Sapık Öğretmeni Kızı Yakalattı

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Sapık Öğretmeni Kızı Yakalattı
14 yaşındaki kız öğrencisine 2 yıl boyunca tecavüz etti.




Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde emekli öğretmen 56 yaşındaki Muhsin Ş., ilköğretimde 5 yıl okuttuğu 14 yaşındaki kız öğrencisine `ders çalıştırma' bahanesiyle 2 yıl boyunca tecavüz etti. İlköğretim öğrencisi kız, korktuğu için başına gelenleri kimseye anlatamadı. Emekli öğretmeni, tecavüz görüntülerini bulan 18 yaşındaki kızı polise ihbar etti. Evinde yapılan aramada, kızla ilişkilerinin kayıtlı olduğu CD'ler ele geçirilen emekli öğretmen tutuklandı. Arkadaşlarının dışladığı 8'nci sınıf öğrencisi okuldan alınırken, babasını ele veren lise öğrencisi kız da Manavgat'ı terk ederek İstanbul'daki yakınlarına sığındı.

Manavgat'taki Toros İlköğretim Okulu'ndan 2 yıl önce emekli olan sınıf öğretmeni Muhsin Ş.'nin, 1'nci sınıftan 5'nci sınıfa kadar okuttuğu 14 yaşındaki K.S.'ye 2 yıl boyunca tecavüz ettiği ortaya çıktı. Emekli öğretmeni, aynı okulun lise bölümünde okuyan 18 yaşındaki kızı C.Ş.'in polise yaptığı ihbar ele verdi. Babasının K.S. ile ilişkisinin görüntülerini gören C.Ş., olayı önce annesine anlattı. Olayın ortaya çıkmasıyla çevredekilerin baskısına maruz kalacağından korkan öğretmenin eşi H.Ş., öğretmenlik ataması bekleyen oğlu C.Ş. ile birlikte olayı gizlemeye karar verdi. Lise öğrencisi C.Ş. ise babasının tecavüzcü olduğunu bir hafta gizleyebildi. Vicdan azabına dayanamayan kız, polise ihbarda bulundu.




EVİNDE TECAVÜZ GÖRÜNTÜLERİ BULUNDU
İhbar üzerine Antalya Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri emekli öğretmenin Manavgat İlçesi Şelale Mahallesi'ndeki evine baskın yaptı. Sabaha karşı yapılan operasyonda 2 çocuk babası emekli öğretmen Muhsin Ş. ve suçu gizlediği ifade edilen eşi H.Ş. gözaltına alındı. Polis evde yaptığı aramada, emekli olduktan sonra öğrencilere ders verdiği öğrenilen Muhsin Ş.'nin kullandığı belirlenen bilgisayar ile 200 CD'ye el koydu. Polis, bilgisayarı incelemeye aldı. Polisin ele geçirdiği CD'lerde öğrencisine tecavüz ettiği görüntülerin de bulunduğu belirtildi. Pazarcı eşi H.Ş. ile birlikte ifadesi alınan emekli öğretmen Muhsin Ş., adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, suçu gizlediği iddia edilen H.Ş.'yi serbest bırakırken, tecavüzcü öğretmen tutuklanıp cezaevine gönderildi.


KAMERAYA ÇEKİP TEHDİT ETTİ
Emekli öğretmenin tehditlerinden korktuğu için tecavüze boyun eğdiği belirtilen öğrenci K.S., tecavüz olayını polise anlattı. Öğretmeninin `ders çalıştırma' bahanesiyle evine götürdüğünü ve kendisine tecavüz ettiğini kaydeden K.S. şunları anlattı: "O gün tecavüz olayını kameraya kaydetmiş. Görüntüleri bana gösterip olayı kimseye anlatmamam için tehdit etti. Çok korkuyordum, fakat her istediğinde de istediklerini yapmaya zorluyordu. Korkudan 2 yıl boyunca kimseye bir şey anlatamadım. Defalarca aileme anlatmayı düşündüm, yapamadım, psikolojim bozuldu. Derslerime çalışamaz oldum."

Olay ortaya çıkınca arkadaşları tarafından dışlandığını söyleyen K.S., "Kimse ne yaşadığımı bilmiyor. Bazı arkadaşlarım beni suçladı. Anneleri benimle konuşmalarını istememiş. Yalnız kalıp, iteklendim. Bu nedenle ailem beni okuldan aldı. Kaydımı başka bir okula naklettirmek istiyorum" diye konuştu.



BABA: DUYUNCA ÖĞRETMENİ ÖLDÜRMEYİ DÜŞÜNDÜM
Kızına 2 yıl boyunca öğretmeni tarafından tecavüz edildiğini öğrenince şok geçiren otel işçisi baba M.S ise, "Duyduğum anda öğretmeni öldürmeyi düşündüm. Böyle bir insan olamaz. Çocuğumuzun geleceğini ve kendisini emanet ettiğim kişi, bütün hayallerimizi yıktı. Adalete güveniyorum, öğretmenin gerekli cezayı alacağından eminim. Bu saatten sonra tek derdim kızımın sağlığına kavuşması. İşimi bıraktım, zamanımı kızımla geçiriyorum" dedi.

Polis, tutuklanan Muhsin Ş. ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü, başka kurbanlar bulunup bulunmadığının araştırıldığını kaydetti.

`İyiliksever' görünmek için çevresine kömür yardımı da yaptığı belirtilen Muhsin Ş.'nin komşuları da olayın şokunu yaşıyor. Olay sonrası bunalıma giren öğretmenin kızı C.Ş. Manavgat'ı terk ederek, İstanbul'da bulunan yakınlarının yanına gitti.













 


ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Olan yine masuma oldu..
 
degerli43

degerli43

Üye
Allah belasını versin...
 
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Olay ortaya çıkmadan önce:

Zevkini alan bir sapık.
Çok büyük bir zarar gören mağdur kız.
Habersiz normal aileler.
Habersiz normal bir Türkiye.


Olay ortaya çıktıktan sonra:

Ceza çeken bir sapık.
Sapık kızı damgası yemiş ve babası tarafından canı tehdit edilen bir kız.
Katil olmakla burun buruna olan bir baba.
Huzuru kaçmış ve belki de göç etmek zorunda kalacak bir aile.
".... "..... "..... " ..... " ..... " ..... "..... ".... " ...... " bir diğer aile.
Huzuru kaçan bir Türkiye.

Üstüne üstlük hayatı boyunca bozuk psikolojiyle yaşayacak, çevresi tarafından dışlanan kısacası zarar görmeye devam eden bir mağdur kız.

İnsanın kafası karışıyor iyi mi oldu kötü mü.
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Olay ortaya çıkmadan önce:

Zevkini alan bir sapık.
Çok büyük bir zarar gören mağdur kız.
Habersiz normal aileler.
Habersiz normal bir Türkiye.


Olay ortaya çıktıktan sonra:

Ceza çeken bir sapık.
Sapık kızı damgası yemiş ve babası tarafından canı tehdit edilen bir kız.
Katil olmakla burun buruna olan bir baba.
Huzuru kaçmış ve belki de göç etmek zorunda kalacak bir aile.
".... "..... "..... " ..... " ..... " ..... "..... ".... " ...... " bir diğer aile.
Huzuru kaçan bir Türkiye.

Üstüne üstlük hayatı boyunca bozuk psikolojiyle yaşayacak, çevresi tarafından dışlanan kısacası zarar görmeye devam eden bir mağdur kız.

İnsanın kafası karışıyor iyi mi oldu kötü mü.

Yorum budur....
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Anlamadım nokta kız oldukdan sonra neden söylemeye korkuyor. Olmuş mu git arkadaşım anne ye babaya söyle böyle böyle bana saldırdı..Oldu bitti..Sonra git önce adamı iyice bir döv sonra da karakola git şikayet et..Bu kadar basit.
 
mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
yok yaa bu insanmıdır
 

Solamente

Üye
Allah Belasını versin
 

Doğan

Üye
bu adama acıyorum
 
Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yazıklar olsun....Ama "Eden Bulur" elbet...
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazıklar olsun o odama yaşından başından utanmıyorsa öğretmenliğnden utansın.:@:@
 
ash54

ash54

Üye
tühhh rezil herif
 
a21a

a21a

Emekli Yönetici
İdam cezası niye kaldırıldı.?
 
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Pislik Herif, + Türkiyemizin Gençleri Bunun gibi Binlerce Öğretmenin Elinde. Tek Yapılcak şey İdam , Başka Yoluda Yok
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hani bir söz vardır nasıl denir;

Hoca O...rursa, Cemaat s...ar.

Sen böyle bir öğretmensin, senin gelecekte yetiştirdiğin öğrenciler ne olacak.
 


Üst Alt