Sapık Hırsız ! Çalacak Birşey Bulamayınca . . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Sapık Hırsız ! Çalacak Birşey Bulamayınca . . .


Antalya'nın Alanya ilçesinde hırsızlık için girdiği evde suçüstü yakalan bir kişi evde para bulmayınca ev sahibine ait iç çamaşırını çaldı.
Alanya Hacet Mahallesinde zemin katta bulunan eve balkondan bir kişinin girdiği ihbarı alan polis, ihbarda bulunulan evin etrafında güvenlik önemle mi alarak balkonda içeri girdi. Balkon kapası açık olan eve giren Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler Şevki Koparan'a ait (38) evde yaptıkları aramada kanepenin arkasında saklanan bir kişiyi yakaladı.

Etkisiz hale getirilen Yusuf Öldürgin'in (44) üst aramasında tornavida, parmak izi kalmaması için 2 çift eldiven, el feneri, bıçak ve iç cebinden ev sahibinin yatak odasından alındığı belirlenen bayan iç çamaşırı çıktı. Hırsızlık zanlısına ait 34 ZD 6041 plakalı motosiklette yapınla aramda ise 15 metre uzunluğunda halat ele geçirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürü Amirliğine yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sırasında zanlının 10 ayrı hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu belirlenirken ayrıca Alanya 5. Asliye Ceza Mahkemesi tarafında hırsızlık suçundan dolayı kesinleşmiş 6 ay hapis cezasının bulunduğu belirlendi.

Evde suçüstü hırsızlık girişiminde bulunurken suç aletleri ile birlikte polis tarafından yakalanan zanlı sorgusunun ardından, Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile arama yapılmak üzere evine götürüldü. Polisler arama yaptığı sırada yatak odasında kendisine ait ruhsatsız silahı alarak başına dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Bu sırada arama yapan polis memurlarında birisi Öldürgin'in koluna müdahale ederek kendisini vurmasını önledi.

Tetiği çeken Öldürgin'in silahında çıkan kurşun odanın tavanına isabet etti. İkinci kez tetiğe basan Öldürgin'İn silahı bu kez tutukluk yaptı.

Bu sırada kapı camına yumruk atan zanlının elleri kesildi. Etkisiz hale getirilen Öldürgin'in daha sonra ambulans ile hastaneye kaldırılarak ayakta tedavi edildi.

Sağlık kontrolünün ardından nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.
 


Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Vay sapık vay
 

passiv€ aggressiv€

Üye
ne oluyo bizim ülkemize :@
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mutlu olmuş mu bari.. :)
 
catalfleg

catalfleg

Üye
eline büyük bişey geçmiş iç amaşırı çalınca :D:D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt