Sapık baba için ilginç rapor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Sapık baba için ilginç rapor
24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsettiği kızından 7 çocuk sahibi olan sapık baba Josef Fritzl'in, akli durumu itibariyle cezai ehliyete haiz olduğu belirlendi. Savcılık sözcüsü Gerhard Sedlacek, ciddi kişilik bozukluğuna rağmen sapık baba Josef Fritzl'in 24 yıllık süre içinde yaptıklarının tamamıyla bilincinde olduğu sonucuna varıldığını söyledi.

Bu durumda savcıların 73 yaşındaki Fritzl hakkında dava açabileceği ve sapık babanın hakim önüne çıkabileceği belirtildi. Fritzl cebir, tecavüz, ensest ve çocuklarından birinin ölümünden sorumlu olmakla suçlanıyor.

Fritzl, kızını henüz 18 yaşındayken evinin bodrumuna hapsederek ondan 7 çocuk sahibi olmuş, çocuklardan biri doğduktan sonra ölmüştü. Fritzl, karısına ise "kızının evden kaçtığı ve doğurduğu çocukları evlerinin kapısına bıraktığı" hikayesini uydurarak, çocuklardan üçünü karısı ve kendisiyle birlikte yaşamak üzere eve çıkarmıştı.


Korkunç olay, hiç gün ışığı görmeden yaşayan en büyük çocuk Kerstin'in (19) hastalanarak hastaneye kaldırılmasıyla ortaya çıkmış ve tüm dünyayı şoke etmişti. Josef Fritzl'in avukatı, savunmayı akli dengesinin yerinde olmadığına dayandırıyordu.

Avukat Rudolf Mayer, Fritzl'in ciddi akli bozukluğu olduğuna inandığını belirterek, psikolojik sorunu olmayan birinin böyle davranamayacağını iddia etmişti. Avukat, müvekkilinin deli olduğu raporla tasdik edildiği ve suçlu bulunduğu takdirde cezaevine değil bir psikiyatri kurumuna yatırılacağını ifade etmişti.
 


handful1907

handful1907

Üye
eğer bu adam deli değillse yuuhhhhhhhhh derim yani
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yap Yap Yap Aklın bozulsun döpe döpe.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Romantik Prens
Cevap
2
Görüntüleme
383
Nedved
Cevap
5
Görüntüleme
1K
Parende_N
Romantik Prens
Cevap
5
Görüntüleme
619
Cevap
6
Görüntüleme
600
Praetor


Üst Alt