Santos "Bana Yakışmadı" Diyerek Özür Diledi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Santos "Bana Yakışmadı" Diyerek Özür Diledi
Fenerbahçeli Andre Sandos, bir süre önce teknik direktör Aykut Kocaman'ı hedef alan açıklamalarla tartışmalara yol açmıştı. Brezilyalı futbolcu, Antalya kampında bir basın toplantısı düzenleyerek, söyledikleri nedeniyle Kocaman'dan özür diledi.



Fenerbahçe'nin Brezilya futbolcusu Andre Santos, bir hata yaptığını ve teknik direktör Aykut Kocaman'dan özür dilediğini söyledi.

"AYKUT HOCAYA BUNU YAPMAMAM GEREKİYORDU"

Sabah yapılan antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen Andre Santos, kendisi ve teknik direktör Aykut Kocaman'ın durumuyla ilgili olarak basın toplantısı düzenlediğini belirtti, ''Bir hata yaptım ve Aykut hocamdan özür diledim. Ben Brezilya'dayken gelip beni beğenip, aynı zamanda Fenerbahçe'ye transfer olmamdaki en büyük paya sahip Aykut hocama karşı bir hata yaptım ve bu konuda kendisinden özür diledim. Aykut hocaya bunu yapmamam gerekiyordu'' dedi.

"AÇIKLAMALARIN ARDINDAN PİŞMANLIK DUYDUM"

Oynamadağı dönemde o zamanki ruh haliyle basına çeşitli açıklamalar yaptığını vurgulayan Santos, basına yaptığı açıklamalardan sonra pişmanlık duyduğunu kaydetti.

"BEN BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM"

Basına konuştuğu sözleri yürekten ve kalpten söylemediğini belirten Santos, şöyle konuştu: ''Aykut hocamdan, başkanımızdan ve bütün camiadan özür diliyorum. Çünkü ben burada olmaktan mutluyum. Her zaman olduğu gibi buraya başarılar kazanmaya geldim. Ben de başarılar kazanırken takımın parçası olarak oynamak istiyorum. Oynamadığım dönemde özellikle ilk yarıda her futbolcu gibi ben de üzüldüm. Futbolcu oynamadığı zaman mutsuzluk hisseder ve ruh hali düzgün olmayabilir. Ben de böyle bir durumda yapmamam gereken bir şey yaptım. Bu konuşmalarım tamamen yanlıştı ve bana yakışmayan davranışlardı.

"HER ZAMAN NEŞELİ BİR İNSANIMDIR"

Beni tanıyanlar bilir, her zaman neşeli bir insanımdır. Umarım bundan sonraki süreçte benim de katkılarımla Aykut hocayla birlikte büyük başarılar elde edeceğiz. Ben de bu başarılarda pay sahibi olacağım.''

''HOCAMIZ BENİ ANLAYIŞLA KARŞILADI''

Yaptığı hata nedeniyle mutsuzluk yaşadığını vurgulayan Santos, teknik direktör Aykut Kocaman ile yaklaşık 40 dakikalık bir konuşma yaptığı ve Kocaman'ın kendisini anladığını söyledi.

"ASIL ERDEM ÖZÜR DİLEMEKTİR"

İnsanların hata yapabileceğini dikkati çeken Santos, ''Her insanın yapabileceği bir hata yaptım. Asıl erdem özür dilemektir, ben de özrümü diledim. Hocamız da beni anlayışla karşıladı. Bu beni de takımı da etkilemeyecektir. Bundan sonra hocamızla birlikte takımın başarısı için çalışacağız'' diye konuştu.

"KONU KAPANDI"

Bu tür olayların olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Santos, bu konunun artık daha fazla üzerine gidilmemesini isteyerek, konunun kapandığını söyledi.

"ŞU ANDA BİR SIKINTI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Santos, bir gazetecinin, ''Andre Santos konsantre olamıyor gibi. Bu problemi nasıl çözecek'' sorusu üzerine, ''Hocamız bizi en iyi gözlemleyen kişi. Sezon başından beri bizi idmanlarda olsun, maçlarda olsun takip ediyor. O yüzden yaptığı yorum o dönemlerde doğru olabilir. Saha içinde bazı sıkıntılar yaşıyorduk, ancak şu anda böyle bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum'' dedi.

''SOL KANADIN ZAYIF OLDUĞU YÖNÜNDEKİ DÜŞÜNCEYE KATILMIYORUM''

Santos, bir gazetecinin, ''Sol kanattaki problem çözülebilir mi'' sorusu üzerine, şöyle konuştu: ''Sol kanadın zayıf olduğu yönündeki düşünceye katılmıyorum. Eksiklerimiz olabilir, ama zayıf düşüncesi bizim kalitemizdeki futbolcular topluluğu için çok ağır ifadeler. Eksiklerimiz olabilir, ama eksiklerimizi de düzeltmek bizim elimizde. Yapacağımız ekstra çalışmalarla, birbirimize yardımcı olarak, birbirimizin hatalarını kapatarak şu anda belki insanlara zayıf gibi görünen sol kanadımızın ne kadar güçlü olduğunu ne kadar etkin olduğunu önümüzdeki zamanlarda göstereceğiz.''

"KAZIM SAHA İÇERİSİNDE RAKİBİM AMA DIŞINDA ARKADAŞLIĞIMIZ DEVAM EDECEK"

Bir gazetecinin, ''Yakın arkadaşın Kazım Kazım'ın transferi hakkında ne düşünüyorsun'' sorusunu da yanıtlayan Santos, ''Kazım benim çok iyi arkadaşlarımdan bir tanesi. Yeni gittiği takımda bütün başarıların ve mutlulukların onun olmasını diliyorum. Saha içinde artık benim rakibim. Ama saha dışında kontağımız sürekli devam edecek. Yani arkadaşlığımız sürecek'' diye konuştu.

 
Samsun55''

Samsun55''

Üye
baktı alacak takım yok tükürdüğünü yaladı..

şimdide pişmanım ayağına yatıyor.

yemezler koçum :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt