Sansung monte kullanıcıları lütfen yardım !!8(şarj)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
Sansung monte kullanıcıları lütfen yardım !!8(şarj)
telefon öğlen geldi ilk içindeki şoklanmış şarjı bitirdm daha sonra şar etmek üzere fişe taktım ve ekranda bağlantı kuruluyor diye 1 sey çıktı ve hiç birsey yapılamıor şarjda iken cıkarınca normal kullanabiliorum şarjda iken kullanamıcakmıyım telefonumu ?? :aha: :aha:

birde ekolayzır ayarlarını nerden yapacağım telin sesini yükseltmek istiyorum.:aman2:

baranselona

baranselona

Üye
eğer fişe taktıysan şarz aletiyle böyle bir yazı vb.. çıkmaması lazım senin bu dediğin bağlantı kuruluyor yazısı telefon usb ile bağlandğında çıkar yani eğer şarz aletini takınca böyle bi yazı çıkıyosa telefonunu hemen götürüp kontrol ettir sonra bir zarar gelebilir..

--------------- Ekleme ---------------

eqolayzır telefonun içinde 11 tane var m. çaları açtığıız zaman sol üst köşede norm-klasik vb.. yazar üstüne tıklayarak eq değiştirebilirsiniz..

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
ilk şarjı olduğu için olabilirmi aceba onu düşündüm :S

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Benim annemin general mobile dmst diamondunda da aynı problem var.Şarja takınca usb yazıyor ama şarj oluyor

Birde ilk şarjda tabusuna inanma kılavuzda kaç saat şarjda bırakın diyorra o kadar şarja bırak bataryana zarar verme.Mesela 5800 da şarj dolunca fişten çekin diyordu.Şarj konusunda problemim yok.şarj az gitsin istiyosan 3g yi kapat derim

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
şarjın fazla gitmesi önemli deil her aksam eve geliyorum zaten doldururum sadece şarjda iken teli kullanmak istiyorum menü de iken şarja taktıım zaman kullanabiliyorum ama ana ekrana geldiim gibi bağlantı kuruluyor çıkıo ve bi işlem yapamıyorum

Chicago Made

Chicago Made

Üye
Telefonu açma tusuna basılı tut belki açılır.Ve ya bir pc'ye bagla bakalım usb tanısın.

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
bencede o yüzden olabilir deniyorum

off denedim olmadı pc ilede bağlanamadım özel bi usb ayarımı yapmak lasım aceba bilen arklar lutfen yardımm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1) Napıcağını söyliyim önce telefonunda menüye gir. Ve daha sonra bilgisayarına bağla istediğin gibi takıl.
2) Son sorduğun soru için telefondan menüye gir sonra şu adımları izle: Ayarlar/Telefon Ayarları/PC Bağlantısı/Medya Oynatıcı/Kaydet de ve artık her bağladığında programa gerek kalmadan mp4 çalarlar gibi tak-çalıştır bir şekilde kullanabilirsin telefonu.

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bu normail bişeymi aceba bnim telefonumdamı bi sorun vardaha yeni aldım :S birde yukarda 3g simgesi çıkmıor onu nasıl ayarlıcam şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Normal bişey yani telefon böyle. 3G simgesi için kendi gsm operatörüne ücretsiz 3g başvurusu yaparak üyelik başlatmalısın.

*Emre95

*Emre95

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt