sanslımısın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sahin_k

sahin_k

Üye
    Konu Sahibi
sanslımısın
sabah uyandın ve dun aksamkı cekılıstekı buyuk ıkramıyenın sana cıktıgını ogrendın ne yapardın?????

(nerde o sans)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
valla direk ankaraya giderdim yolda ne yapacağımı düşünürdüm
bu arada sen nickini çok mu aradın:nono:

karides

Üye
Eşimi de alıp, bir kaç günlüğüne Fethiye'de bir Otelde, pazartesinden sonra hayarımızı nasıl şekillendireceğimizi tartışır, iki gün boyunca güzel bir plan yapardık. Sonrası Allah kerim.

Bu arada "sahin_k" nicki hakikaten ilginç. Güzel Türkiyem'i uluslararası alanda tanıtan özel şahsiyetlerden biridir kendisi :islik :islik

thebora

Üye
sanırım plan yapamadan çıldırıp,akıl hastanesini boylardım

CEREN

CEREN

Üye
pek deilim buyuzden hayalını bıle kurmam

leiche

leiche

Emekli Yönetici
sanırım plan yapamadan çıldırıp,akıl hastanesini boylardım

o zaman sen sakın sans oyunları oynama
allahmuhaafza tutar falan
sonra deli falan olursun
o önemli değilde aramızdan ayrılırsın deli oluncda ben ona üzülürüm :D

bu arada ben uyandıgım gibi ankaraya giderdim
yolda elbet bi plan kurarım ;)

sahin_k

sahin_k

Üye
    Konu Sahibi
bu nıck meselesıne gelınce aklıma o an ılk o kelıme geldı arabam tofas sahın heryerde bu sahın nıckını kullanıodum arkadasımda kanıma gırdı yanı kotu bı nıetım yoktu
ozur dılerım
:(

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
şahin k:nono: sakın :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tam bir krodur kendisi:) Ama işi yapan o:D Nick Güzel bence:D Güle güle kullan Kardeş.

Walla öyle bir ikramiye şans olmaz mucize olur:D Hayalini kurmak güzel değil:P Yaşarsam söylerim.:P

karides

Üye
bu nıck meselesıne gelınce aklıma o an ılk o kelıme geldı arabam tofas sahın heryerde bu sahın nıckını kullanıodum arkadasımda kanıma gırdı yanı kotu bı nıetım yoktu
ozur dılerım
:(

Bence biraz dozu ağır da olsa esprili olmuş kardeş, özür dilenecek bi şey yok. Sen rahat ediyosan sorun yok ŞAHİN_K.

thebora

Üye
sanırım bir kereye mahsus olmak üzere nick değiştirilebiliyordu,eğer istersen yönetici arkadaşlardan bu konuda yardım rica edebilirsin,eminim yardım edeceklerdir sana...
aynı zamanda buradaki arkadaşlarımız arasında sana gösterilen ciddiyet ve samimiyet artacaktır.

sahin_k

sahin_k

Üye
    Konu Sahibi
bana yardıncı olun o zaman arkadaslar bu kotu kaderımı degıstıreyım:utan

--------------- Ekleme ---------------

sanırım bir kereye mahsus olmak üzere nick değiştirilebiliyordu,eğer istersen yönetici arkadaşlardan bu konuda yardım rica edebilirsin,eminim yardım edeceklerdir sana...
aynı zamanda buradaki arkadaşlarımız arasında sana gösterilen ciddiyet ve samimiyet artacaktır.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
okul kantinine olan borcumu ödeyip 150 avea kontör alırdım herhalde

thebora

Üye
bana yardıncı olun o zaman arkadaslar bu kotu kaderımı degıstıreyım:utan

--------------- Ekleme ---------------

online olan yönetici arkadaşlara pm atıp durumu anlatırsan yardımcı olacaklardır;)

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Valla kalp krizinden ölürdüm herhalde??!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt