Şansıma artık inanıyorum... :D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samsun_lu

Üye
    Konu Sahibi
Şansıma artık inanıyorum... :D:D
Evet arkadaşlar aranıza bugün yeni katıldım.Antalyada yaşıyorum 20 yaşındayım.Anlatacağım olay beni mutlu ettiği için yazıyorum buraya ve birde artık bu siteye ihtiyacım olacak.Konuyu anlatayım.Olaylar dün mp3 player imi kaybetmemle başladı cihaz 4 gb dı ve gerçekten kullanımını seviyordum hala üzülmekteyim ona :D.Fakat üstüne birde bu sabah nokıa 1112 nin de bozulması eklenince cinnet geçirmemek için zor sabrettim sanki herşey üst üste geliyor gibiydi ve buna rağmen cebimde ne telefona neden başka bişeye verecek para yoktu.:D
Ve bu olaylar devam ederken saat 4 civarı bi telefon geldi ve babam aradı.ve geçen konuşma....
Babam: oğlum bugün türkcellden hediye telefon geldi..
ben: hadi ya nasıl bişey marka model ne
Babam: valla e 72 miymiş neymiş bende satcamda bi sorayım dedim ne kadar eder die???
Ben: sen nerdesin söle bakayım ben geliyorum (işi gücü bıraktım koştum :D:D )
Babam: pazarın ordayım

ve telefonu sattırmadım tabi akşamda eve gelince tam olarak el koydum... Allah'a şükür telefon işide bölece çözüldü babamıda türkcellide çok seviyorum :D:D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
hikayeye bak:D hayırlı olsn telin

Samsun_lu

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın :D ben bile hala telefona bakıp yok artık diyorum :D

Burak

Üye
:ehe hayırlı olsun telefonun.nasıl hediye gelmiş ? bir kampanya kapsamındamı ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel denk gelmiş :)
İyi günlerde kullan...

Perfect!

Üye
şans :)

zibidi39

zibidi39

Üye
bence mp3 u calan ve senın telı bozan turkcelldı :D

Burak

Üye
:kop:

punqermojo

Üye
ah o şanslar bizede gelse :D aradıgın herşeyi burda bulursun..

konyarapp

Üye
Babanın hattı faturalı ise ve çok telefon görüşmesi yapıyorsa bedavadan gelmiştir dogrudur.Bizimde burada komşuya iphone gelmişti türkcellden.Hayırlı olsun telefonun güle güle kullan...

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Hayırlı olsun:) İnşallah başkalarına da nasip olur

Samsun_lu

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar inşallah herkeze nasip olur babam 12 yıldır Türkcel abonesi bu ikinci hattı ve genelde 100 liranın üstünde fatura öder telefonu iş yeri gibidir hiç durmaz daha öncede sony ericson gelmişti 300 lü bi modeldi tam hatırlamıyorum ama 2005 di galiba. buda şöyle gelmiş 85 liralık bi paket almış ve 2 yıl kontrat yapmış fakat telefon için hiç ücret ödemiyo..
Mp3 çalarımı hala özlüyorum türkcel yaptıysa çok ayıp etti :D:D

Utku

Utku

Üye
mp3 diyorsun hala ya...e72ni güle güle kullan böyle mesala:muha::zuhaha:

Samsun_lu

Üye
    Konu Sahibi
:d:d:d

Utku

Utku

Üye
oda olur buda:kop:

u_cosar

u_cosar

Üye
vayy bea:D

Dafny

Dafny

Üye
hyrlı olsn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt