Şans Oyunları Tarihinde Bir İlk.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şans Oyunları Tarihinde Bir İlk.!
TALİH OYUNLARI TARİHİNDE BİR İLK!Birbirinden habersiz aynı rakamları yazan karı-koca büyük ikramiyeyi bölüştü

Birbirinden habersiz aynı rakamları oynayan karı-koca, Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazandı.
Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 25 Ağustos tarihli 563. hafta Sayısal Loto çekilişinde İstanbul Kadıköy talihlilerinin, aynı bayide aynı kuponu iki defa birbirinden habersiz oynayan karı-koca olduğunun anlaşıldığı belirtildi. Ayrı ayrı 293 bin 973 YTL tutarında ikramiye kazanan eşlere, toplam 587 bin 947 YTL tutarındaki ikramiyelerinin 28 Ağustos günü Milli Piyango İdaresi tarafından ödendiği açıklandı.

mservank

mservank

Üye
ilginç para dönüp dolaşıp bunları bulmuş hiç olmazsa para başkasıyla bölüşülmemiş

SelmanTE

SelmanTE

Üye
dün haberlerde izledim zannediyorum aynı kişi ama haberde şöyle anlatıldı.
Adam yapmış bi kupon yatırmış. sonra eve bırakmış.
akşam bakmış bi kupon daha herhalde karım yatırmayı unutmuş diyerek tekrar yatırıyor
o da aynı kuponmuş
iki daire ve bi araba almış bile adam :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok benim izlediğimde de şey dediler. Adam hep yıllardır aynı sayılara oynarmış. Yanlışlıkla 2 defa yatırmış aynı kuponu.

Ayrıca bazen 10.000 Ytl'lik bile oynadığı oluyormuş. :)

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
Evet,, hatta adamın o güne kadar yatırdığı kuponların bedelinin bir trilyonu geçtiği söyleniyodu akşam... Artık ne kadar doğru bilinmez... Neyse hayırlı olsun demekten başka bi şey kalmıyo...

DefectoR

Üye
zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
evet yaa bugün gazetelerde var hatta biri baş sayfada vermiş... iyi olmuş yaa sevindim...:spr

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Şansa bak töbe töbe :ehe

Dün bi iddaayı tutturdum 168 ytl havalara uçuyodum.

Trilyon çıksa kalpten gideirm heralde :ehe

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yooo sen küçük oynayıp büyük kazanmışsın, normal bi durum yanii... hani Ne kadar ekmek , o kadar köfte derler ya o hesap...:ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Sayısalamı başlasam ?

Bi tuttursam öss derdide kalmaz.Özele gideirm. :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende tutturursam öss falan kalmaz diyordum ama bi baktım öss'ye 2 hafta kalmış :ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
:ehe
:ehe :ehe :ehe

mservank

mservank

Üye
Evet,, hatta adamın o güne kadar yatırdığı kuponların bedelinin bir trilyonu geçtiği söyleniyodu akşam... Artık ne kadar doğru bilinmez... Neyse hayırlı olsun demekten başka bi şey kalmıyo...

haram paradan hayır mı gelir allah aşkına:nono:

omayra

Üye
Geçen senelerde de baba oğula çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.. Babası görünce dur ben de yatırayım bari demiş, oynadıkları kupona çıkmış.. Şans iştee :)

POWER

POWER

Üye
Şans...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt