van_hoijdonk
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
2 gecedir sınavlar için sabahlıyorum. Bu sabah yattım ve şimdi kalktım sınava gidicem. Yönetim organizasyon sınavım var. Bana şans dileyin çok zor olacak...
Olur öyle bazen...
Önemli olan konuyu öğrenmiş olmak. Notları o kadar da önemseme.
Preator asistan olma durumum var ve ortalamam 2.71. Bunu 3'ün üzerine çıkarmam lazım. Dolayısıyla düşük nota tahammülüm yok. Benim amacım geçmek değil. Hoca dedi alıcam seni asistan olarak ama ortalamanı yükselt. Kısacası 2 dönemde 3'ün üzerine çıkmam lazım.
Ee Ahmet diyoruz işte sen zeki ve calışkan bir insansın arada agresif olduğunda oluyor ama çalışıyorsun tabiki hakkını alacaksın
Preator asistan olma durumum var ve ortalamam 2.71. Bunu 3'ün üzerine çıkarmam lazım. Dolayısıyla düşük nota tahammülüm yok. Benim amacım geçmek değil. Hoca dedi alıcam seni asistan olarak ama ortalamanı yükselt. Kısacası 2 dönemde 3'ün üzerine çıkmam lazım.
Ne yazık ki yalnızca "çalışmak" her zaman hakkımız olanı bize kazandırmıyor.
O halde yapacak bir şey yok, işi şansa bırakmayacak ve değil dipnotları, hocanın cümle kurma stilini bile ezberleyeceksin. Ancak tüm çalışmana rağmen düşük not alabilme ihtimalini (şansını) de göz önünde bulundurup, her şeyi öğretim üyeliğine bağlamaman yerinde olur bence.
Bir zamanlar ben de okulda kalmak istiyordum ve senelerce süren isteğim oldukça ciddiydi.
Çok zor olan ve büyük emek isteyen, sinir sistemini yıkıp geçebilme potansiyeline sahip, hepsinden beteri şans ve ne yazık ki torpil faktörlerinin de rol oynadığı acı dolu bir yol. Elbette meyveleri de o denli tatlı!
Umarım gerekli sebatı gösterebilme gücünü bulursun her daim.
Kolay gelsin.
Ben de 3. sınıfta bir sınavda aynısını yaşamıştım, çok can yakıcı bir durumdur o. Sabahlara kadar çalışırsın, hoca bir soru sorar -ki sen cevabını biliyorsundur- ama sorunun anlaşılmazlığından ve çelişkisinden dolayı cevabı bulamazsın, sınav çıkışı istediğini öğrenirsin ve boğasın gelir hocayı, acırsın onca emeğine.
Özel okulda olman senin bahsettiğin nedenler açısından bakılırsa büyük avantaj, değerlendir derim. Hile de değil yaptığın ayrıca ki notlar ne olursa olsun düşük gelme ihtimallileri bırak yaz okuluna bence madem böyle bir sisteminiz var.
Bu yaz sıkarsın dişini ama büyük avantaj sağlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?