Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim komşularmız vardı Akçakaleli 10 senedir tanırız birbirimizi onlar Akçakele'ye geri döndüler Teyzem'le Şanlıurfa'ya gideceğimi biliyorlar ne zamandan söylediler Akçakale'yede gel diye o yüzden gidiyorum ama bilemem iyi bir yer mi kötü bir yermi gitmişken Harran'ıda gezerim Balıklıgölü'de ama ne zaman giderim ALLAH Bilir (.
zaten bizde başka bir kişi vardı onada ulaşamadık istersen ondan cevap gelince birdaha buluşalım
PhyscoDevil
Üye
daha yeni gördüm konuyu
Reşwan
Emekli Yönetici
yeni görüyorum arkadaşlar kusura bakmayın güzel buluşma olmuş
Samsunspor
Emekli Yönetici
evet ben de yeni gördüm
heLaL oLsun , güzeeeLL
zaza
Üye
Urfada olmayacağınımı sandınız beğendiğinize sevindim bu arada telif hakkı saklıdır
Reşwan
Emekli Yönetici
resimler yayıldı neyi saklı kaldıki
EroL
Emekli Yönetici
Buluşmalar genelde öyle oluyor bende gelecem diye can atan arkadaşlar gelmiyor. İşleri çıktığı için gelemiyorlar herhalde. Ata'nın Mersindeki oyununu izlemeye gittiğimiz günü hiç unutmam tam kadro bir buluşma olmuştu.
zaza
Üye
Mustafa abi bizim gizli saklımız yoktur gizli buluşsaydık neden burada yayınlardıkkiatanın oyunumu?Ne oyunu o öyle
CoDeYs
Üye
oo buluşma olmus urfada bidaha kine kısmetse ben gelirim
zaza
Üye
Var bitane daha planlananlarda
CoDeYs
Üye
zaman mekan uygunsa hertürülü gelrim
zaza
Üye
Uydururuz mesela ne zaman gelebilirsin