Sanırım donanımsaL ßi Sorun Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım donanımsaL ßi Sorun Var
ÖnceLikLe Kusura ßakmayın ne Kadar Doru ßiyere Açtığımı ßiLmiorum Konuyu..

ßiLgisayarımda Süper ßi Sistem Var

Ekran Kartım 1600xpro 512mß
1.5gß Ram
AMD 3700+ İşLemci

ßunLara Rağmen ßazı OyunLarda SorunLar Yaşıyorum Oynarken Öreneğin Fifa 2007 yi Oynarken FuLL Ayarda Süper Oynuyorum YaLnız ßazen ßiLgisayar TakıLaßiLior Aynı Şey ßirkaç Oyunda Daha GeçerLi ßiLgisayar Res Yior Veya Mavi Ekran Çıkıp Yeniden ßaşLıyor Acaßa ßu YazıLımsaL mı DonanımsaL ßir ProbLemmidir ? ßiLgisayarımın SağLığı İçin Ne YapmaLıyım Yardım Edermsnz ?

Hah ßirde OyunLarda ßazen 3-4 Tuşa YükLenince Kasadan Tükenmek ßiLmeyen ßi Ses geLior İyice Şaşırdım Ya :S

perfectlover

Üye
Donanımınla ilgili verilere bakıldığında bu sistemin donanımsal bir arıza oluşturmaması gerekiyor. FIFA 2007 oyunuyla ilgil pek çok kişi aynı problemden yakınıyor. Sorun yazılımsal. Bunu dert etme. Fakat diğer oyunlarda da aynı şekilde takılmalar yaşanıyorsa, muhtemelen (uzaktan fazla birşey söyleyemem) soğutmayla ilgili bir problem var. İşlemci fazla ısınıyor olabilir. Fanını kontrol et ve kasayı hava sirkülasyonunun daha iyi olacağı şekilde konumlandır. Sorunsuz günler dileğiyle.

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Peki SaoL Fanımda Zaten ßi Sorun OLmuştu Onu ßiraz Daha KurcaLamak Gerekecek qaLißa (:

perfectlover

Üye
Peki SaoL Fanımda Zaten ßi Sorun OLmuştu Onu ßiraz Daha KurcaLamak Gerekecek qaLißa (:
Sorun yaşadıysan ondan kaynaklanıyordur. Hiçbir sorun yoksa bile daha iyi bir soğutma için fanın kenarlarında biriken toz parçalarının periyodik olarak temizlenmesi gerekir.

UndeRqRo.uNd

Üye
mavi ekranda hata kodunu verirsen belki yardımımız dokunabilir. bazen bu mavi ekranlar için ekran kartları yama çıkarıyor. ya da sorun farklı bi şeyden de olabilir.

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Hımm Ekran KartLarının Yaması Varsa Nerden ßuLaßiLirim ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mavi ekran üzerinde yazan hata uyarısı sorunu tam olarak sana söyler. Microsoft, adresinde bu hataların bir listesini sunuyor, buraya bakarak senin karşılaştığın hatanın ne anlama geldiğini bulabilirsin, eğer ingilizcen varsa.

Ya da adresindeki açıklamalardan faydalanabilirsin.

Ayrıca,
adresindeki dökümanda hata gidermeye çalışırken yardımcı olabilir.

Not: Sayfaların hepsi ingilizcedir.

MagNum

MagNum

Üye
    Konu Sahibi
Çok SaoL ChavRash ve perfectlover YaLnız ChavRash ın Verdiği SiteLere ßakim ßi Dedim ßaya ßi Karışık geLdi :) Hemde Mavi Ekran ßi Anda Gittiği İçin Hata Kodunu ßiLmiorum..

Ama Yinede Çok SaoLun ;)

perfectlover

Üye
Rica ederim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Mavi ekranlar yalnızca oyunlarda çıkıyorsa dert etme.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Perfectlover'ın dediği gibi, sadece oyunlarda karşına çıkıyorsa sorun oyun yazılımındadır. Başka bir CD'den aynı oyunu tekrar yükle, muhtemelen tekrarlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...