Sanırım Bu Sefer Hapı Yuttum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Pirince atsaydın belki geçerdi.

Symbianize

Symbianize

Üye
Acaba s60v5 te olurmu bu çökertme

TheMadness

TheMadness

Üye
TeAmo; HXPatcher var s60v5 overclock için. Ama çalışmıyor. Onu kur ayarlarıyla oyna telefonu kapat bir daha açılmıyor zor hard format atılıyor anca servis halleder ;)

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
cfw sorun çıkarmıyor... .s 5800 ve c7 bir çok kez verdim .s

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash atamadın mı?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
TeAmo; HXPatcher var s60v5 overclock için. Ama çalışmıyor. Onu kur ayarlarıyla oyna telefonu kapat bir daha açılmıyor zor hard format atılıyor anca servis halleder ;)

kardeşim hard formatın tam ortasında batarya çıkarıyorum 1 saat kadar açılmıyor ama düzeliyor. Bu senin dediğini deneyecem birazdan bilgisayara geçince. En kötü ihtimal cfw li verecem ama usb çalışmıyor adamlar uğraşmak istemeyip geri gönderilir gibi :)

---------- Eklendi @ 22:57:37 ---------- Yazıldı @ 22:47:05 ----------

malesef başarısız oldum program stabil çalışmadı yaptıklarım etki etmedi yani madness başka bir fikrin var mi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

kardeşim hard formatın tam ortasında batarya çıkarıyorum 1 saat kadar açılmıyor ama düzeliyor. Bu senin dediğini deneyecem birazdan bilgisayara geçince. En kötü ihtimal cfw li verecem ama usb çalışmıyor adamlar uğraşmak istemeyip geri gönderilir gibi :)

---------- Eklendi @ 22:57:37 ---------- Yazıldı @ 22:47:05 ----------

malesef başarısız oldum program stabil çalışmadı yaptıklarım etki etmedi yani madness başka bir fikrin var mi

Overlock ile 1-1,5 gb yap işlemciyi yak gitsin :D (Şaka ciddiye alıpta yapma :D)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
madness ustam dediğin programın farklı bir sürümünü indirdim ayarlarla oynadım telefonu kapattım ve bir daha açılmadı teşekkürler :) telefon titriyor nokia geliyor ama geri kapanıyor hardformat da yemiyor teşekkürler:)

blackcemre

Üye
Ben Nokia 5230'a 5235 yazılımı verdim Tuş kilidi arıza verdi.Teleservice'ye verdim ankartı değiştirdiler.

TheMadness

TheMadness

Üye

madness ustam dediğin programın farklı bir sürümünü indirdim ayarlarla oynadım telefonu kapattım ve bir daha açılmadı teşekkürler :) telefon titriyor nokia geliyor ama geri kapanıyor hardformat da yemiyor teşekkürler:)

:ehe iyi bari geçmiş olsun.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

arkadaşım geçmiş olsun ama telefonum açılmıyor diye sevineni de ilk kez görüyorum valla :hmmm

• Beğen
Tepkiler: by*cambaz
TheMadness

TheMadness

Üye
[ENGİN];4686502' Alıntı:

arkadaşım geçmiş olsun ama telefonum açılmıyor diye sevineni de ilk kez görüyorum valla :hmmm

Aynen :D

esatgelmedi

Üye
herkes çöken telefonu kurtarmaya çalışır arkadaş çöksün diye uğraşıyor. :kop:şaka bir yana ben de dün çok uğraştım telefonla halledene kadar göbeğim çatladı. Allah yardımcın olsun ama bence cfw yüklüyken versen bile anlamazlardı.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Evet öyle ama usb çalışmıyordu işi riske atmak istemedim :) böyle daha garanti :) Saol Madness dostum sayende

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
[ENGİN];4686502' Alıntı:

:zuhaha: Gülmekten bi hal oldum :zuhaha:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hadi hayırlı olsun bozulan telefona güleceğimizi hiç düşünmezdim :d:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
denize düşen yılana sarılır misali:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...