Acaba s60v5 te olurmu bu çökertme

flash atamadın mı?

TeAmo; HXPatcher var s60v5 overclock için. Ama çalışmıyor. Onu kur ayarlarıyla oyna telefonu kapat bir daha açılmıyor zor hard format atılıyor anca servis halleder![]()

kardeşim hard formatın tam ortasında batarya çıkarıyorum 1 saat kadar açılmıyor ama düzeliyor. Bu senin dediğini deneyecem birazdan bilgisayara geçince. En kötü ihtimal cfw li verecem ama usb çalışmıyor adamlar uğraşmak istemeyip geri gönderilir gibi
---------- Eklendi @ 22:57:37 ---------- Yazıldı @ 22:47:05 ----------
malesef başarısız oldum program stabil çalışmadı yaptıklarım etki etmedi yani madness başka bir fikrin var mi
(Şaka ciddiye alıpta yapma
)madness ustam dediğin programın farklı bir sürümünü indirdim ayarlarla oynadım telefonu kapattım ve bir daha açılmadı teşekkürlerTeAmo; HXPatcher var s60v5 overclock için. Ama çalışmıyor. Onu kur ayarlarıyla oyna telefonu kapat bir daha açılmıyor zor hard format atılıyor anca servis halleder![]()
telefon titriyor nokia geliyor ama geri kapanıyor hardformat da yemiyor teşekkürler
madness ustam dediğin programın farklı bir sürümünü indirdim ayarlarla oynadım telefonu kapattım ve bir daha açılmadı teşekkürlertelefon titriyor nokia geliyor ama geri kapanıyor hardformat da yemiyor teşekkürler
![]()
iyi bari geçmiş olsun.
madness ustam dediğin programın farklı bir sürümünü indirdim ayarlarla oynadım telefonu kapattım ve bir daha açılmadı teşekkürlertelefon titriyor nokia geliyor ama geri kapanıyor hardformat da yemiyor teşekkürler
![]()

[ENGİN];4686502' Alıntı:
arkadaşım geçmiş olsun ama telefonum açılmıyor diye sevineni de ilk kez görüyorum valla![]()

[ENGİN];4686502' Alıntı:
arkadaşım geçmiş olsun ama telefonum açılmıyor diye sevineni de ilk kez görüyorum valla![]()
Gülmekten bi hal oldum 
servisde çalışıp foruma takılan varsa düşünüyordur lan bu adamlarla baş edilmez diye![]()
![]()