.caner.
Üye
yanlış![]()
sen yanlış biliyorsun. Dünyanın en iyi kahiniyimdir.yanlış![]()
sen yanlış biliyorsun. Dünyanın en iyi kahiniyimdir.Kesin abiri içtin ya da sandviç yaktın100ne kullandım
![]()

Sandviç yakmakKesin abiri içtin ya da sandviç yaktın![]()

Kesin abiri içtin ya da sandviç yaktın![]()

yoksa uçtun da haberin mi yok kesin cc'en bitti ve kuş gibi süzüldün ve abiri içerek ayıldın kalkıp sandviç yaktın ve bi paket ekmek aldınyapmayı bilmediğim şeyleri yapmışım![]()

bana bi kutu soda getirmedinYoksa sodayı dnklere mi kaptırdın yvq lara mı .s.s lara mı?

benden sana bi şişe :gazoz: afiyetle içAl sanaoda:
![]()

:cc: :nane: :gazoz: :abiri:benden sana bi şişe :gazoz: afiyetle iç![]()
andviç: 
yoksa uçtun da haberin mi yok kesin cc'en bitti ve kuş gibi süzüldün ve abiri içerek ayıldın kalkıp sandviç yaktın ve bi paket ekmek aldın![]()
ve şuan zindandan giriyorumyastıktan wifi çekiyorya:nane: :gazoz: :abiri:andviç:
![]()
ya cc yi nasıl unutursun
:Gençler ayakkabı numarası tamam da Ömer kim![]()
Çaktırma kemki.Gençler ayakkabı numarası tamam da Ömer kim![]()
Ben birsey unutmadı.yaya cc yi nasıl unutursun
:
yakmayı çok yanlış anladınyok tam öyle olmadı ekmek aldıktan sonra hızımı alamayıp onları da yaktım sonra bisikletimi alıp yarışlara katılmaya karar verdim saatte 120 km ile giderken yanlışlıkla kediye çarptım sonra onu da yaktım niye yaktım diye düşünürken bir arabanın üstüne doğru gidiyomuşum ve üstünden uçtum yere bir türlü düşemiyodum o an aklıma bisikleti yakmak geldi ve yaktım, sonra yere hızla düşerken yeri yaktım ve yere düşerken zarar görmedim sonra sınava girdim ve sınav kağıdını yaktım hoca bana kızdı sonra beni zindana attıve şuan zindandan giriyorumyastıktan wifi çekiyor

Kesin abiri içtin ama hatırlamıyorsun en büyük hatamantık hatalarını bulun![]()

abiri içiliyor muyduKesin abiri içtin ama hatırlamıyorsun en büyük hata![]()