Silinen Üye 2393093
Kapalı Hesap
Flashta sıkıntı yok herhalde Port uyumlu değilse ne yapabilirim?Flashta bir sıkıntı olabilir ya da 3.0 port uyumlu değildir.
Intel usb 3.0 extensıble host controller 0100 microsoft dıye birşey var evrensel serı yolu denetlıyıcısınde3.0 Driverları Yüklümü Peki?
porttan değil de sürücü veya flashta bir sıkıntı olabilirFlashta sıkıntı yok herhalde Port uyumlu değilse ne yapabilirim?
Başka 3.0 Cihazın Varsa Oradan Dene Olmazsa Niye 3.0 İse Hata VersinkiIntel usb 3.0 extensıble host controller 0100 microsoft dıye birşey var evrensel serı yolu denetlıyıcısınde
Başka bir 3.0 flash diski denedim çalıştı sıkıntısı yoktuBaşka 3.0 Cihazın Varsa Oradan Dene Olmazsa Niye 3.0 İse Hata Versinki
O Zaman Bencede Aygıtda Sorun OlabilirBas
Başka bir 3.0 flash diski denedim çalıştı sıkıntısı yoktu
Garantisi Yokmu? Başka PCde Denemeden Ümidini KesmeO zaman sağlık olsun diyelim 2.0 da kullanılır artık
Başka pc de dene ve çalışan usb 3.0 bellekte kaç mb/s hız gördünüz
Garantisi bitti başka pc de denemedim ama onu da denerim.Bir de diğer flash diskte 3.0 40 mb oldu en fazla.Garantisi Yokmu? Başka PCde Denemeden Ümidini Kesme
Kaç MB Oldusundan Ziyade Flaş Bellekle alakalıdır BenceGarantisi bitti başka pc de denemedim ama onu da denerim.Bir de diğer flash diskte 3.0 40 mb oldu en fazla.
Tabi o da var.Ucuz bir 3.0 flash disk (SanDisk ultra 16gb)Kaç MB Oldusundan Ziyade Flaş Bellekle alakalıdır Bence