sandisk card reader

Sponsorlu Bağlantılar

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
sandisk card reader
Beyler Ultra Mp3, Photographer..vb .sis dosyalarını okuyucu ile nasıl yükleyebilirim? Atıyorum galerinin içine gözükmüyor..Çok net bi şekilde açıklarsanız sevinirim. :artı: :artı:

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
beyler çok acil yardım lazım..bide normal wav atiyorum yazmaya karşı korumalı diyo.çıkıyorum sounds klasörüne sağ tıklayıp ozelliklerden salt okunurluğu kaldırıyorum yne olmuyor.bunu da açıklarsanız sevinirim akşam 19.00 a kadar waktim war acil yardımmmm :(

oteb

Üye
Ben Others'ın içine programlar diye bir klasör açtım. Bilgisayardan oraya kopyalayıp kuruyorum...

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
beyler çok acil yardım lazım..bide normal wav atiyorum yazmaya karşı korumalı diyo.çıkıyorum sounds klasörüne sağ tıklayıp ozelliklerden salt okunurluğu kaldırıyorum yne olmuyor.bunu da açıklarsanız sevinirim akşam 19.00 a kadar waktim war acil yardımmmm :(

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi

abi bide others yok bende ben açiğim dedim others yeni klasör dedim : ''yeni klasör oluşturulamıyor yazma koruması war. !!!!!!!! :'(

helper007

helper007

Üye
Card readerda koruma kilidi vardır.Yada card da şifre vardır.

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
şifre yok koruma kilidini nası çözcez

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
helper007 krdes kartta şifre yok o zaman reader kilidi war diyosun nası çözülecek bu kilit ya acil yardımmm et bana!! ;)

bu olaydan anlarsınız..nebiliyim hoojdonk,gokhan43..abilerimiz yardımm ;;)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
1.si SİS Dosyalarını E'nin kök dizinine at.Telefonu açtığında Araçlar / Dosya Yöneticisinde Hafıza Kartına gel ve orada *.sis'ler gözükecektir.Oradan yükleyebilirsin.

2.si Sounds klasörünün yanında yüklemek istediğin *.wav parçaların Salt Okunurluğunu kaldırıp bir daha dene.

hzrcn

Üye
    Konu Sahibi
sağol abide 2sini bende denedim olmuyor..kaldırıyorum saonra tekrar ozellikler diyorum.yine salt okunur belki arkadaşın dediği gibi kart şifrelidir bunu nası çözüerim!!!!!!!!!!!! :help:

birde 1.sinde e nin kök dizini neresi oluyo :help:

gökhan43 tekrar yanıtlama yapıp beni aydınlatırsan sevinirim.. :D yardım için şimdiden teşekkürlerrr sağol.. :artı: :artı: :artı:

gokhan43 acil yardım edip aydınlatırSAN beni sevinirim şimdiden thank you :artı:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
E:/ Sistem klasörü'dür. E:/ kök dizinide E:/ klasörünün içi anlamına gelir.

Gökhan43 nickli arkadaşın dediği gibi E:/ kök dizinine at *.sis uzantılı dosyayı ondan sonra Araçlar > Dosya yöneticisi'ne girip dosyayı kuracaksın.

Ayrıca Art arda mesaj atma düzenle butonuna basarak iletini düzeltebilirsin.

Gokhan43

Gokhan43

Üye
ChavRash açıklamış , ama şuna dikkat edelim , Forumda art arda mesaj atmak yasaktır.! ;)

dogandoganay

dogandoganay

Üye
il defa duyuorum

volcapan

Üye
ok...

Takipçi Satın Al

Üst Alt