Maxi -28- Üye arkadaşlar team marka hafıza kartları kalitelimidir hepsiburada.comda var 25 liraya alsam beni yarıyolda bırakrmı
arkadaşlar team marka hafıza kartları kalitelimidir hepsiburada.comda var 25 liraya alsam beni yarıyolda bırakrmı
[ENGİN] Üye class 10 16gb 60 küsür ----------Eklendi @ 13:31:11 ---------- Yazıldı @ 13:29:51 ---------- -maxi28-' Alıntı: arkadaşlar team marka hafıza kartları kalitelimidir hepsiburada.comda var 25 liraya alsam beni yarıyolda bırakrmı Genişletmek için tıkla ... bırakmaz bendede team var class 10 8gb
class 10 16gb 60 küsür ----------Eklendi @ 13:31:11 ---------- Yazıldı @ 13:29:51 ---------- -maxi28-' Alıntı: arkadaşlar team marka hafıza kartları kalitelimidir hepsiburada.comda var 25 liraya alsam beni yarıyolda bırakrmı Genişletmek için tıkla ... bırakmaz bendede team var class 10 8gb
ferhat000 Üye Konu Sahibi class 4 alıyordum kalmamş ankamallda iyikide kalmamış class10 alıyım o zaman herkese çok çok
[ENGİN] Üye ferhat000' Alıntı: class 4 alıyordum kalmamş ankamallda iyikide kalmamış class10 alıyım o zaman herkese çok çok Genişletmek için tıkla ... aynı fiyata zaten
ferhat000' Alıntı: class 4 alıyordum kalmamş ankamallda iyikide kalmamış class10 alıyım o zaman herkese çok çok Genişletmek için tıkla ... aynı fiyata zaten
ferhat000 Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: aynı fiyata zaten Genişletmek için tıkla ... direk internetten baktm ben bimeks teknsa vatan.. fln 10-15tl fark vardı ama yanlş mı bakmşm
rizENGİN' Alıntı: aynı fiyata zaten Genişletmek için tıkla ... direk internetten baktm ben bimeks teknsa vatan.. fln 10-15tl fark vardı ama yanlş mı bakmşm
ferhat000 Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: 8gb class 4 30tl ben 8gb class10 30tl ye aldım ıkısınınde markası team Genişletmek için tıkla ... team daha önce duymamştım ben hep bilindiklere kaçtım sadece internet üzerinde mi var satışı team ın yada nerde bulabilirm
rizENGİN' Alıntı: 8gb class 4 30tl ben 8gb class10 30tl ye aldım ıkısınınde markası team Genişletmek için tıkla ... team daha önce duymamştım ben hep bilindiklere kaçtım sadece internet üzerinde mi var satışı team ın yada nerde bulabilirm
[ENGİN] Üye class4 cogu telefoncuda olur ama class10 nu okadar aramama ragmen telefon magazalarında bulamadım netten hepsi burada'dan sıparış verdım
class4 cogu telefoncuda olur ama class10 nu okadar aramama ragmen telefon magazalarında bulamadım netten hepsi burada'dan sıparış verdım
ferhat000 Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: class4 cogu telefoncuda olur ama class10 nu okadar aramama ragmen telefon magazalarında bulamadım netten hepsi burada'dan sıparış verdım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kapıda ödeme mi kredi kartı felan istiyorlar mı hiç bilmiyorumda
rizENGİN' Alıntı: class4 cogu telefoncuda olur ama class10 nu okadar aramama ragmen telefon magazalarında bulamadım netten hepsi burada'dan sıparış verdım Genişletmek için tıkla ... teşekkürler kapıda ödeme mi kredi kartı felan istiyorlar mı hiç bilmiyorumda
ferhat000 Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: ben kredı kartıyla aldım kapıda ödeme varmı bilmıyorum arkadaşım Genişletmek için tıkla ... peki çok
rizENGİN' Alıntı: ben kredı kartıyla aldım kapıda ödeme varmı bilmıyorum arkadaşım Genişletmek için tıkla ... peki çok
ferhat000 Üye Konu Sahibi keys1903' Alıntı: team guzel marka tavsıye ederım Genişletmek için tıkla ...