sandisk 2gb mini sd hafıza kartım :( 1gb gösteriyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurkarabacak

Üye
    Konu Sahibi
sandisk 2gb mini sd hafıza kartım :( 1gb gösteriyo
arkadaslar bi yardımcı olun yahu. sandisk 2gblık mini sd haafıza kartımı daha telefonda 3 ay bile kullanmadım. telefonda veya baska bi yerde takıp kullandığımda bi sorun yoktu. fakat bilgisayara takınca 1gb olarak gösteriyo ve nede formatlayabiliyom. o kartı kullandığım telefonu da sattım zaten ve kart elimde kaldı. dij. fot. makinemde de rastgele 2gb gösterdiğini gördüm. rastgele diyorum çünkü bilgisayarda içine baktığımda anlamsız karakterli dosyalar çıkıyo ve en önemlisi de ne yapsam 1gb gösteriyo. telefon ve fot. mak. dan direk kablo yla bağladığımda normaldi ama şimdi bu kartla başbaşa kalmış durumdayım . acil bi öneri verin:(:utan

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan söliyim bu kartı n80de kullanıyodum bi sorun yoktu ve onda formatlayıp rahat kullandım. lakin n95e geçince ki o micro kullanıyi boşa gitti kart
:agla

Dampierre

Dampierre

Üye
bilgisayarının hafıza kartı okuyucusu bozuk olmasın:kop:

ozgurkarabacak

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım saatlerdir bekliyorum bilgisayarın basında cevaplarınızı sagol. ama hayır okuyucu bozuk değil. yani baska kart okuyucu ve bilgisayarda da denedik. bende zaten laptop var ve yeni kurdum sistem temiz yani. ama hersey mesa jda dediğim gibi baska bi önerin varmı. yani bildiğim ve aklıma gelen yapılabilecek herşeyi denedim

burrrak

burrrak

Üye
hafıza kartı bozuk.yani 2gb yazıo ama 1 gb ;)sahte yan sanayi mal

ozgurkarabacak

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum çünkü açık değildi aldığımda. yani şu plastik ambalajlılardan. garantisindede turanlı ele. belgesi var. üzerine de yazmışlar nokia uyumu stickerini baska öneri... yani ilk aldıımda bi sorun yoktu

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşım garantisi varsa hiç bakletmeden garantiye gönder ilk başta pcde format at düzelmezse hiç beklemeden garantiye gönder ;))

ozgurkarabacak

Üye
    Konu Sahibi
benim yapabileceğim bişi yokmu. garantiye göndercemde ben suan manisadayım. kartıda balıkesirden almıştım. oraya gitsem götürcemde, manisa veya izmirde bunu nereye götürebilirim ki. telefoncular aldığın yere göötür diyolar. birisi de sektör kaybı demişti bırak 2-3 günde ben hallederim dedi ama bırakmadım. ne zamandır durum böyle bilgisayarda format atsamda durum değismiyo yani tam kapasiteyi göstermiyo

CanceR

CanceR

Üye
arkdaşım benim smn adresmi yükle msnden görüşelim ;)

ozgurkarabacak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yokmu bi öneri sadece benim başıma mı geldi böyle bişi

yasar2406

Üye
evet okuyucun bozuk olabilir

ozgurkarabacak

Üye
    Konu Sahibi
tskler ama :( ağlamak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt