Sanchez ve Pavlyuchenko!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Sanchez ve Pavlyuchenko!
Fenerbahçeli yöneticilerin uzun süredir büyük titizlikle gizlediği transferlerin kim olduğu sonunda ortaya çıktı.
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Sarı lacivertlilerin, Güney Afrika’da devam eden Dünya Kupası’nın yıldız adayları arasında yer alan Şilili Alexis Sanchez ve Rusya Milli Takımı’nın ünlü golcüsü Roman Pavlyuchenko’nun transferlerini bitirme aşamasında olduğu öğrenildi.

Del Piero’nun gözdesi

İlk olarak sportif direktör Aykut Kocaman’ın verdiği transfer listesinde yer alan Alexis Sanchez’in peşine düşen Fenerbahçe yönetimi, kulübü Udinese ve futbolcuyla anlaşma sağladı. Şu an sözleşmelerin detayları üzerinde çalışan sarı lacivertlilerin birkaç gün içinde bu transferi açıklaması bekleniyor.

Orta sahanın sağında görev yapan Sanchez, Şili futbolunun en önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor. Udinese’de 62 maçta 8, Şili Milli Takımı’nda ise 30 karşılaşmada 11 gol atan 22 yaşındaki futbolcu, sağ kanattan yaptığı bindirmelerle tanınıyor.

Juventus’un efsanevi futbolcusu Alessandro Del Piero, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, İtalya Ligi’nin en önemli genç yeteneği olarak Sanchez’i göstermişti.

Diğer taraftan yabancı golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi, Tottenham’ın ve Rusya Milli Takımı’nın ünlü forveti Roman Pavlyuchenko ile de büyük ölçüde anlaştı.

Tottenham’da aradığı ortamı bulamadığı için İngiltere’den ayrılmak isteyen Rus futbolcunun, sarı lacivertli kulübün teklifine sıcak baktığı belirtildi. 29 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Pavlyuchenko, Tottenham’a 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Pavluchenko Fener’de gibi

Daha önce de Chelsea’den Miroslav Stoch’u renklerine bağlayan Fenerbahçe’nin yeni transferlerinin ortak özelliği süratli oluşları. Her ikisi de 1.68 metre boyundaki Stoch, Sanchez ve Pavlyuchenko, yüksek top tekniklerinin yanı sıra hızlarıyla dikkat çekiyor.

Kim Kimdir?

Adı: Alexis Alejandro Sanchez Sanchez
Yaş: 22
Boy: 1.68
Oynadığı kulüpler: Cobrelo, Colo-Colo, River Plate, Udinese

Kim Kimdir?

Adı: Roman Pavlyuchenko
Yaş: 29
Boy: 1.88
Oynadığı kulüpler: Dinamo Stavropol, Rotor, Spartak Moskova, Tothenham
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt