Sanal ve Paralel bir Windows Phone 8 !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Sanal ve Paralel bir Windows Phone 8 !
Windows Phone 8'de Sanallaştırma


Bir kaç gün önce online kariyer ve iş bulma sitelerinden biri olan HeadHunter yayınladığı iş ilanıyla dikkatleri üzerine topladı.İş ilanını yayınlayan şirket Mac üzerinde Windows çalıştıran,sanallaştırma alanında uzmanlaşmış bir şirketin Windows Phone için yazılım geliştiricisi aradığını duyurdu.

iPod,iPhone ve iPod touch ürünleri üzerinde kurulu Windows 8 veya Windows Phone 8 sanal makinelere uzaktan erişimi .Net/C++ platformu üzerinde gerçekleştirmek istediğini belirtiyor.

İlandaki diğer notlar ise:
"Telefon, tablet ve PC için Windows 8/Windows Phone 8 (Metro UI) üzerinde paralel çalışacak bir mobil istemci geliştirmek için .Net platformu üzerinde geliştirici arıyoruz" oldu.

Paralel Mobil'in imkanları ise:
  • Hareket halindeyken bile Mac ve Windows uygulamalarınıza aynı anda erişim.
  • Windows uygulamalarınıza -İnternet Explorer'dan Outlook'a kadar- uzaktan erişim sağlar
  • Uzaktan kontrol sayesinde cihazınızı kapatıp açabilir yada uygulamalarınızı başlatıp bitirebilirsiniz
  • 3G yada Wi-Fi bağlantınız asla kesilmez
  • Windows'unuzu kontrol eder gibi Mac'inizi control edebilirsiniz
  • Uzaktan Müzik çalabilirsiniz.Ayrıca Adobe Flash içeriklerinizi iPod yada iPhone üzerinde görüntüleyebilirsiniz(Paralel Desktop 7 gerektirir.)
  • Windows programlarınız üzerindeki içerikleri iPad yada iPhone'unuza kopyalayıp yapıştırabilirsiniz(Paralel Desktop 7 gerektirir)

Gördüğünüz gibi Windows Phone 8'in yapabildikleri diğerlerinin hayal bile edemediklerinden daha çok :)

Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz?
 
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer


Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bize de yapsınlar diye düşünüyorum.
 

Samet.25

bi nevi teamviewer gibi hatta teamviewer dan tek farkı yanlıs anlamadıysam pc deki interneti telden de kullanma imkanı saglıyo eğer dogru anladıysam tek fark bu.Benim için bi farkı yok acıkcası
 
komando04

komando04

Üye
teşekkürler güzel olur bence
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Teamviewer'la Mac içinde Windows kullanma imkanı olmuyor.Bu hem sanal makine hem de paralel olarak uzak istemci :)
 
serinaga

serinaga

Üye
İlginç, bakalım neler olacak ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt