KadirTrabzon
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben de Netgsm nin kullanıcısıyım. Reklamlarında göründüğü kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. Hizmetinden gayet memnun kaldım herkese öneririm.Herkese merhaba, şahıs şirketim için sanal santral kiralamak istiyorum. Sorduğum kişiler bana Netgsm'i önerdi. Sizce NetGsm sanal santral için uygun mudur? Heryerde reklamlarını görüyorum. Bana uygun gibi geldi ama birde sizlerin fikirlerini almak isterim. Hizmetin URL'i:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu Dünyada Para İçin Neler Yapılmıyor ki Bu YapılmasınBu iki hesapta aynı kişi olabilir.
Reklam yapmaya çalışıyor.
@Baydırman
2 hesapta arka arkaya açılmış
Bugün açılmış ve hemen cevap verilmiş. Doğrusu ben şüphelendim.
Mesaj birleştirildi:
@DarkredBlue61 sen ne düşünüyosun 2 hesapta aynı kişi olabilir mi
Di mi parayla adam bile dövülüyorŞu Dünyada Para İçin Neler Yapılmıyor ki Bu Yapılmasın
Geçen Attım Veren Verene Muhim Olan Para Yani.Di mi parayla adam bile dövülüyor
En solda ki oyuncuGeçen Attım Veren Verene Muhim Olan Para Yani.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dizideki Ana Karakter OEn solda ki oyuncu
Bizim kırtasiyeciye çok benziyor.
Peki Nisanur İle Katılım Saatleriniz Arasında Neden 5 10 Dk Fark Var?Hocam operatörler ile ilgili diye buraya yazdımReklam vs. alakam yok. E-Ticaret markası kurmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı burada kullanan vs. var mı diye sormak istedim. Reklam olarak anlaşıldıysa özür dilerim
Aynen Var la yok arasındalar.Aslında Yönetimin Kayıt Olunan Ip Adresi vs Yi Bilmesi Gerekiyor Diye Biliyorum Ama Onlarda Çok Uğraşmıyor Diye Düşünüyorum.
Aynen Var la yok arasındalar.
Banlanmayalım şimdi durduk yere bi sus
Dur Hele Yönetime Şikayet Ettim Bakalım Ne Diyecekler@DarkredBlue61 Benim gitmeye hiç niyetim yok.
Ben de seni şikayet ettimDur Hele Yönetime Şikayet Ettim Bakalım Ne Diyecekler
aynen techopatta ip adresine bakılıyor.Aslında Yönetimin Kayıt Olunan Ip Adresi vs Yi Bilmesi Gerekiyor Diye Biliyorum Ama Onlarda Çok Uğraşmıyor Diye Düşünüyorum.
Oradan Banladılar beni Neyse Bişey Demiycem .....aynen techopatta ip adresine bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?