Sanal Alemin En Ucuz Kitap Fuarı

Sponsorlu Bağlantılar

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Sanal Alemin En Ucuz Kitap Fuarı
<span style="color:#FF0000">Sanal alemin en ucuz kitap fuarı</span>

Kitapseverlere müjde... Ocak ayında internet üzerinden kitap satışına başlayan bir alışveriş sitesi, bütün kitaplarda yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanya
Ocak ayında nternet üzerinden kitap satışına başlayan , geçtiğimiz aylarda yaptığı indirimli kitap satışlarını yeniden başlattı. Daha önce iki kampanya düzenleyerek önce yüzde 40, ardından ise yüzde 35&#39;le kitap satışı yapan firma, bu kez de 1 Mayıs&#39;tan itibaren "40 gün, 40 gece, yüzde 40 indirimle kitap" kampanyası başlattı. 1 Mayıs&#39;ta başlayan ve 40 gün sürecek olan kampanya boyunca sitede kitaplar yüzde 40 indirimle satılacak. Yüzde 40 indirimle kitap kampanyası sitede bulunan hemen hemen bütün kitaplar için geçerli.

Kredi kartınızı vermek istemiyorsanız eğer...

internet üzerinden alışveriş yapan ancak, kredi kartı bilgilerini vermek istemeyen müşterilerini de düşünürek, diğer kitap alışveriş sitelerinden olmayan bir hizmeti de müşterilerine sunmuş. Verilen kitap siparişlerinin bedelini isterseniz teslimat sırasında peşin ödeyebilir, ya da ayağınaza kadar gelen pos makinesinden kredi kartınızla ödeyebilirsiniz.
 


Üst Alt