Sana YAZIKLAR OLSUN SAMSUNG !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
Sana YAZIKLAR OLSUN SAMSUNG !
Arkadaş biz mi enayiyiz yoksa samsung mu çok akıllı artık yemin ederim bu telefonu aldığım için binlerce kez pişmanım.... telefonum Wave s723 samsung un wave ile olan telefonlarının ailesinden ama uygulama rezaleti artık yemin ederim delirtmek üzere... defalarca mail attım smsung a ama verilen birtane adam akıllı cevap yok... .8500 uygulamalarını yükleyemiyoruz ya... yüzlerce uygulama var apps de ama 723 için olan birtane bile yok... yahu ücretlisi bile insanı enayi yerine koyarak tasarlanmış bide ucretli yani.. neyse arkadaşlar umarım sizde benım dertten müzdarip değilsinizdir.. alacaksanızda 8500 alın.. gidip benim gibi salaklık yapıp s723 almayın.... hadi kolay gele...:vur:vur:vur:vur

--------------- Ekleme ---------------

vallaha dediğim gibi gini arkadaşlar 8500 alın canavar gibi kullanın... benim gibi madur olmaın.. yemin ederim işte bu hale düşmemin tek sebebi araştırmadan aramadan neyin ne olduğunu bilmeden gidip almamdan kaynaklanıyor... siz bari benimle aynı şekilde sorunlarla karşılaşmayın... ama dediğim gibi samsung böyle çok müşteri kaybedecek hoş kazandığı parayla bidaha wave ve bada lı telfon çıkartırmı bilmem ama olan yine bize oldu..... pffffff

nidforspid

nidforspid

Üye
bak kardesim samsung seni duydu guncelleme cikardi bugun:ehe

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
vallaha öyle oldu :)))) samsung değilde Allah yardım ettide imana getirdi elemanları :D

çok damardan mailler atmışım galiba:D bu arada saol samsung her ne kadar güncelleme çıkartana kadar isyan ettirsende tşkler :)

ganster86

Üye
vallaha öyle oldu :)))) samsung değilde Allah yardım ettide imana getirdi elemanları :D

çok damardan mailler atmışım galiba:D bu arada saol samsung her ne kadar güncelleme çıkartana kadar isyan ettirsende tşkler :)
güncelleme çıktıgına emimmisiniz

omaray

Üye
komik bir durum. klasik bir samsung oyunu işte oltayı at denize balıklar gelsin.

bygeforce

bygeforce

Üye
    Konu Sahibi
yok ya güncelleme falan çıktığı arkadaşlar hikaye... her yerde arattım internette yok yani.. kies in 1.5 ve 2 sürümünüde kurup denedim olmadı bişey... diğer konuda açan arkadaşım forumdaki iii kafa yapmıs milletle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...