Sana ne hakaret etsem az Bing!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theme pack var internette. Araştırırsan bulabilirsin.

Niye siyah yoksa satanist ?

Evet beyler açığını yakaladım zaten telefonun tuş kilidinde de sübliminal mesaj yakaladığımda takibe başlamıştım ama bugün yakaladım.Banlayın bunu

Evet beyler açığını yakaladım zaten telefonun tuş kilidinde de sübliminal mesaj yakaladığımda takibe başlamıştım ama bugün yakaladım.Banlayın bunu

abartmayın ya, artık her göz içeren şeye subliminal dediğimizin farkında mısınız?

yazıyı okumadım ama fotoğrafın geçmişi var m&m olmadı mahmut tuncer

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Marilyn manson dinlerim. Bir ara imzamda honus gözü vardı ve kilit ekranım sub. mesaj içeriyor. Face'i siyah kullanıyorum evet hem satanist hem masonum.

- - - Eklendi - - -

..

abartmayın ya, artık her göz içeren şeye subliminal dediğimizin farkında mısınız?

Kız itiraf etti oğlum benden bişey kaçmaz

- - - Eklendi - - -

Marilyn manson dinlerim. Bir ara imzamda honus gözü vardı ve kilit ekranım sub. mesaj içeriyor. Face'i siyah kullanıyorum evet hem satanist hem masonum.

- - - Eklendi - - -

..

Honus değil horus bak mason abla bu işleri sizin daha bilmeniz lazım bide orda ki en yetkili kim eğer sen orda yetkiliysen torpille beni de aldırır mısın Masanist abla

Masanist = Mason + Satanist ' in birleşimi

- - - Eklendi - - -

yazıyı okumadım ama fotoğrafın geçmişi var m&m olmadı mahmut tuncer

Mahmut Tuncer asdasdasdafdaf bu iyiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...