Samurai II Vengeance v1.0 HD Official All Device Version İndir / DownLoad

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samurai II Vengeance v1.0 HD Official All Device Version İndir / DownLoad
ÖZELLİKLERİ:
★ Xperia Oyna!
★ Sezgisel sanal joystick, ekranda kaydırarak değil, kötüleri kadar dilimleme konum sağlar.
★ Dinamik kamera, çeşitli eylem odaklı tutarken ekleyerek, her karşılaşma için iyi bir perspektif bulur.
★ Gergin, çabuk ve kanlı savaş sahneleri!
- Battle ekrandaki düşmanları, yeni silahlar wielding ve benzersiz yetenekleri spor ordularını.
- Çevik kalın ve saldırılar planlamak zarar verebilecek şekilde dışarı rulo ve grev önce Samurai Archer gibi değişiyordu düşmanlarını ortadan kaldırmak.
★ Geliştirilmiş oyun yeni özellikler içerir.
- Çevre bulmaca çözün, tehlikeli tuzakları önlemek ve yararlı öğeleri keşfetmek.
- Mücadele konusunda endişe etmeyin, mücadele platforming veya getir-maceralar asla arka koltuğa alır.
★ RPG öğeleri yetenekli oyuncular ödülü - Samuray sağlığını yükseltmek, yeni bir saldırı tarak almak ve onları yıkıcı seviyelere yükseltme.
★ kademeleri arasında, muhteşem bir anime tarzı çizgi paneller orijinal elle çizilmiş sanat samuray hikaye anlatır.
★ becerilerini bilemek için hayatta kalma modu hardcore oyuncular bir puan saldırı modu vererek, düşman dalgalarına karşı samuray çukurlar. Iki oyun bir arada!
★ tüm Tegra 2 Cihazlar saniyede 60 kare hızında çalışır
★ konsol oyunları ile eşit Gelişmiş yapay zeka sistemi. Gol Yönelik Eylem Planlaması mimarisi birçok PC, PS3 ve Xbox 360 oyun kullanılır.
★ Samurai II Birlik 3D 3.2 motor, mobil cihazlar üzerinde kullanılabilir en son teknoloji geliştirilmiştir.
★ Orijinal film müziği - klasik bir samuray filmi tarzında, yumuşak müzik savaş ısı oluşturur.

Çeviri google Translate

Ekli dosyalar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Teşekkürler

yakup_

Üye
çalıştı mı sertug cvp yazarsan sevinirim ben cepnet kullanıyorum indiremiyorum ?

Sertug1991

Sertug1991

Üye
sotum bu oyun gioda çalışmıyor ama yinede oyunu paylaştığı için teşekkür ettim

Lastdecember

Üye
tesekkurler samgsung galaxy s kusursuz calısıyor

B401a

Üye
Smdiden fna .d

k4nun1

k4nun1