Samsunu tanıyalım

Sponsorlu Bağlantılar

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Samsunu tanıyalım
arkadaşlar bu sene samsunda üniversiteye başladım size buranın bir videosunu yollamak istiyorum gerçekten çok güzel bir şehir gezilmesi gereken çok yer war neyse videoyu izleyin

omayra

Üye
Memleketin her yeri ayrı güzel, milli mücadelenin ilk adımına ev sahipliği yapan samsun, daha özel. Teşekkürler paylaşım için :spr

jöly

Üye
ben samsunu görmüştüm çok güzel bir yer..hatta orda bir tatlı yemiştim tadı hala damağımda..tatlı sıcaktı ve dondurmayla birlikte servis yapılıyordu..adını hatırlamıyorum ama tadı hala damağımda...:)paylaşım için teşekkürler..:spr

D3N1Z

D3N1Z

Üye
cok guzel bi sehir goruntusunde tesekkurler

omayra

Üye
Samsun konusunda ilginç bişey hatırladım. Sizlerle de paylaşayım dedim. Birkaç sene önce haberlere de konu oldu bu durum. Samsun'da gençler, ağaçlara tekme atıyorlarmış. Belediye başkanı da gençlerin enerji fazlalığından kaynaklanan tekme atma ihtiyaçlarını karşılamak için, sahile demir direkler dikmiş. Böylece gençler demir direklere tekme atarak deşarj olacaklar, ağaçlar da yıpranmaktan kurtulacakmış! Nasıl fikir ama? :)

Yasminozz

Yasminozz

Üye
hıımmm güzel....en yakın zamanda gitmek lazım.....:spr :spr :spr

karides

Üye
Samsun'u tanıtıcı bir filmin youtube'da yayınlanması çok akıllıca olmuş. Umarım İngilizcesi de vardır. Samsun'un şehir planlaması, İngilizler tarafından yapılmış olup Newyork şehrine çok benzer. Şehrin bir ucundan 90 derece açıyla bulunduğunuz sokağın başından denizi görürsünüz. Tüm sokaklar matematik defteri gibidir ve bu benim çok hoşuma gider. Ama duyduğum kadarı ile her ne kadar 8 km lik sahil şeridi düzenlemesinden filmde bahsediliyorsa da sanayiin sahil şeridinde gelişmesi ciddi bir basiretsizlik örneğidir. Duyduğuma göre sahil şeridi ciddi bir görüntü kirliliği ile karşı karşıya kalmış. Burada Samsunlulara iş düşüyor. Bu kirliliği yaratan yöneticileri herhalde seçimde unutmazlar.

thebora

Üye
güzel bir şehir.Cumhuriyet tarihindede yeri ve önemi çok büyük
teşekkürler video için...

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Samsun konusunda ilginç bişey hatırladım. Sizlerle de paylaşayım dedim. Birkaç sene önce haberlere de konu oldu bu durum. Samsun'da gençler, ağaçlara tekme atıyorlarmış. Belediye başkanı da gençlerin enerji fazlalığından kaynaklanan tekme atma ihtiyaçlarını karşılamak için, sahile demir direkler dikmiş. Böylece gençler demir direklere tekme atarak deşarj olacaklar, ağaçlar da yıpranmaktan kurtulacakmış! Nasıl fikir ama? :)

ewet öle bişey wardı ama demirler yerinbe artık sahile deniz kenarlarına fitness aletleri konuldu halk ücretsiz faydalanabiliyor. Her sabah tıklım tıklım oluyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt