Samsuns S3500 Nasıl Oyun Yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

SniperBomb

Üye
    Konu Sahibi
Samsuns S3500 Nasıl Oyun Yüklenir
samsung s3500 e bluetoothla java oyunlarını nasıl yüklerim

ergunbicer

Üye
arkadaşlar banada lazım. bitürlü oyun yükleyemedim. Hangi uzantıyı destekliyor bu cihaz? .jarmı?

thurq123

Üye
aynen banada lasım acil uyumlu oyun lasımmm

hak yolcusu

hak yolcusu

Kapalı Hesap
Wap.gamejump.com getjarda telefonuna ozel oyunlar var

osman-tugra

Üye
banada acilen lazım nasıl oyun yüklenir ve hangi oyun dosyaları uyumlu

dedereis123

dedereis123

Üye
samsung için jarla jad dosyası aynı yer olmalıdır jar dosyanız varsa jadmaker programını kullanarak jada çevirip jarla jadı aynı yere atın

--------------- Ekleme ---------------

bir teşekkür beklerim artık:)=

osman-tugra

Üye
arkadaşlar ben samsung s3500 a nasıl oyun yükleneceğini buldum ve yükledim aynen şöyle yapıyoz. ilk önce jar ve jad uzantılı dosyaları indirin telefon hafızasında jad a basın ve yklensin mi diye bir şey çıkıyor ona ewet derseniz oynu açar ve oynarsınız. boyutları240x320 olacak. eğer istediğiniz oyunun jad ı yoksa jad markır diye bir porogram var onu indirin jar dosyasını onun üstüne atın o program jad ı oluşturuyor.

hot wheels

hot wheels

Üye
tesekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

yapamıyorum daha ayrıntılı anlatabilirmisin

_infirat_

Üye
Arkadaşlar ben dediğnz gibi yaptm yüklesn mi diye sordu evet dedm.başlatılsn mı dedi evt dedm hata diye bi mesaj cıktı oyunlar açılmıyo

cancantoylan

cancantoylan

Üye
arkadaşlar bende s3500 kullanıyorum bu telefon jad destekliyor ben bu telefona 30-35 tane oyun yukledim ama hafıza kartıyla .şimdi anlatiim..once jad oyunları hafıza kartına atıyoruz sonra hafıza kartını telefona takıp oyunları açıyoruz oyunlardan istediğinize tıklıyoruz daha sonra yuklensinmi die soru çıkıyor ewt dioruz ve oyun yuklenmiş oluyor.uygulama başlatılsınmı dior isterseniz başlatın...eğer ''java hatası ıo istinası'' diyorsa*2767*3855# bu kodu telefonunuza girin ..bu kod telefonunuza format atacaktır eğer ozel dosyalarınız warsa bilgisayarınıza yada hafıza kartınıza atın..eğer hafıza kartı telefonda takılı iken bu kodu girerseniz hafıza kartına da reset atar we telefoın hafıza kartını okumaz...ben bu yanlışa duştumde :D sonra çoook uğraşmak lasım duseltmek için....nese konumuza donelim...reset attıktan sonra bi kaç gun bekleyin telefona bişi yuklemeyin telefon kendine gelsin ...daha sonra hafıza kartıyla yada bluetoooth la oyununuzu atın ve yukleyin .aşırı fazla oyun yuklemeyin...-.-.-.-.- ''java hatası ıo istinası'' <--(daha sonra oyun yuklerken bu hatayı vermeye başlar)

wpes2009

Üye
Arkadaşlar Tamamiyle Bana(ByYuNuS)'a aittir,
Yukarıda Yazılan Format At filan Onları Yapmayın
Payaşım Yapınca Alıntıdır Demeyi Unutmayınız

KURULUM;

*Oyunları Bluetooth,Usb,Hafıza Kartı vs. Her Şeyle çalıştırabilirsiniz,

*Oyunlar klasöründeki oyunları telefonunuza ancak teker teker atabilirsiniz,

*Telefonunuza Atacağınız Oyunun Klasörüne girin hem jad hemde jar uzantılı iki dosya var bunları
telefonunuza her hangi bi şekilde atın(bluetooth,usb,hafıza kartı vs)

*Bluetooth ve Usb ile attıysanız Telefonunuzun ana menüsünden Dosyalarım<Diğer dosyalar'ın İçindedir,

*Hafıza KartıyLAYSA Attığınız yere gidin,

*Jad uzantılı doyaya tıklayın yüklensin mi diyo evet diyi oyun başlatılıyo

*Artık Oyununuz Ana Menü<Uygulamalar<Oyunlar ve Daha Fazlasına geliyo

*Artık Oyununuzu oradan Oynuya bilirsiniz

*Telefonunuza Attığınız jar ve jad uzantılı dosyayıda silebilirsiniz..

İçinde 32 tane oyun vardır,
NOT:Hepsi Tarafımca denenenmiştir %100 Çalışyodur Garanti
:JAVA HATASI IO İSTİSNASI hatası alınmıyor bu oyunlarda

Her Şeyi ile bana aittir
Bi Teşşekkürü Esirgemeyin..

İstek Oyunlara Açığım

İşte Linkler;
Alternatif1;

Alternatif2;

ByYuNuS'dan Saygı ve Selamlarımla..1:oke:

asiyekurtulmus

Üye
linkler ölmüş

MikePower

Üye
birader sorulu musun ya:nono: :nono: :nono:yöntemler öneriyosn sakın yapmayın sadece format atıyo tel.e sonrada bi işe yaramıo :S :off: