Samsunlu şehidi, eşi asker selamıyla uğurladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsunlu şehidi, eşi asker selamıyla uğurladı
[h=1]Samsunlu şehidi, eşi asker selamıyla uğurladı[/h]

[h=2]Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen Astsubay Bedri Nayim'in cenazesi Samsun'a getirildi. Eşini asker selamıyla uğurlayan Birgül Nayim, "Sana layık bir eş olmaya çalışacağım." dedi.[/h]
Türk Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçağı ile Çarşamba Havaalanı'na getirilen Astsubay Kıdemli Başçavuş 46 yaşındaki Bedri Nayim'in cenazesi burada yapılan törenle cenaze aracına konuldu. Şehidin naaşı daha sonra konvoy eşliğinde İlkadım ilçesi Cedid Mahallesi'ndeki baba ocağına getirildi.
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy şehidin eşi ve annesine taziyede bulundu. Ağlamaktan bitap düşen şehidin annesini, Vali Aksoy teselli etmeye çalıştı. Burada şehit için yapılan duanın ardından helallik istendi. Bu sırada yapılan dua boyunca eşinin cenaze aracı içindeki naaşının karşısında durarak başına taktığı kepiyle asker selamı veren Birgül Nayim herkesi duygulandırdı. Alınan helâlığın ardından eşinin tabutuna son kez dokunmak isteyen şehidin eşi ,“Sana layık bir eş oldum olmaya da devam edeceğim” dedi. Tabutuna sarılarak gözyaşları döken ve eşini asker selamı vererek uğurlayan acılı eşi yine astsubay olan oğlu Şahin Nayim sakinleştirmeye çalıştı.
Daha sonra tabutun başına gelen şehidin 68 yaşındaki annesi Nahice Nayim, tabutun üzerinde duran torununun asker şapkasına sarılarak uzun süre ağladı. Evlerinin balkonuna ve penceresine çıkan çok sayıda vatandaş şehit için gözyaşı döktü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
414
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
276
yavuzkaraca
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
361
Emrgncy
Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
530
yavuzkaraca


Üst Alt